Οι "Wizards" του Guillermo del Toro φτάνουν στο Netflix αυτό το καλοκαίρι - The Daily Owl
fade
65769
post-template-default,single,single-post,postid-65769,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι “Wizards” του Guillermo del Toro φτάνουν στο Netflix αυτό το καλοκαίρι

Ο σκηνοθέτης Guillermo del Toro αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ότι το Wizards, το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας Tales of Arcadia, θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα streaming Netflix μέσα στο καλοκαίρι!

 

 

To τρίτο αυτό κεφάλαιο περιπετειών που λαμβάνουν χώρα στη φαινομενικά ήσυχη πόλη της Arcadia έρχεται να συμπληρώσει τα επικά κεφάλαια των Trollhunters και 3 Below όλα υπό την αιγίδα της Dreamworks (διαθέσιμα στο Netflix). Πρώτα Κυνηγοί Τρoλ, μετά εξωγήινοι και τώρα μάγοι συγκεντρωμένοι στη μαγική πόλη της Arcadia προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους επικές μάχες, μαγεία και μυστήριο. Οι Wizards έρχονται λοιπόν για να ολοκληρώσουν και να ενώσουν τις ιστορίες αυτών των τόσο διαφορετικών πλασμάτων που βρέθηκαν στην Arcadia. Το τελευταίο αυτό έπος θα κορυφωθεί σε μια αποκαλυπτική μάχη μεταξύ φανταστικών κόσμων και μαγικών πλασμάτων για τον έλεγχο της μαγείας, που θα καθορίσει την μοίρα τους.

 

 

 

Όλα ξεκίνησαν στο Netflix το 2016 με τους Trollhunters να μας εισάγουν στην «ήσυχη» πόλη της Arcadia, με τον κόσμο της να είναι εμπνευσμένος από την ομότιτλη σειρά βιβλίων των Guillermo del Toro και Kraus Daniel. Όταν ξεκίνησε η συνεργασία με την Dreamworks o Del Toro έγινε και παραγωγός της σειράς, σε συνεργασία με τους Marc Guggenheim (Arrow, DC’s Legends of Tomorrow), Rodrigo Blaas (Alma), Chad Hammes (Dragons: Race to the Edge), Christina Steinberg (Rise of the Guardians), Dan Hageman (The LEGO Movie, Ninjago) και Kevin Hageman (The LEGO Movie, Ninjago). Με μια τόσο δυνατή ομάδα και την υπέροχη ελληνική μεταγλώττιση το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από μαγευτικό και επιτυχημένο, κάτι το οποίο συνεχίστηκε στο 3 Below και αναμένουμε να κορυφωθεί στο Wizards.

 

 

Διαβάστε Επίσης :

Trollhunters: H σειρά του Guillermo Del Toro για το Netflix που δεν πρέπει να χάσεις!

H Tilda Swinton θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Πινόκιο” του Guillermo del Toro

H stop motion ταινία Pinocchio του Guillermo del Toro έρχεται στο Netflix

Scary Stories to Tell in the Dark | Νέο θρίλερ σε σενάριο Guillermo del Toro

Tα Trolls από τη μυθολογία ως τις τηλεοπτικές σειρές και τον Harry Potter

EnchantedFeather

"The game is afoot"

No Comments

Post a Comment