Τρεις λόγοι για να δείτε τώρα τη σειρά Normal People - αν δεν το έχετε κάνει ήδη - The Daily Owl
fade
68055
post-template-default,single,single-post,postid-68055,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τρεις λόγοι για να δείτε τώρα τη σειρά Normal People – αν δεν το έχετε κάνει ήδη

Aπό το Όσα Παίρνει ο Άνεμος (1939) μέχρι το Love Story (1970) και από το Ημερολόγιο (2004) μέχρι το Λάθος Αστέρι (2014), κάθε γενιά είχε τη δικιά της ιστορία αγάπης που την καθόρισε και μεταφέρθηκε από τις σελίδες ενός βιβλίου στη μεγάλη οθόνη. Όπως όλα δείχνουν, επόμενη στη λίστα αυτή είναι η σειρά Normal People, που βασίστηκε στο best seller της Ιρλανδής Sally Rooney και έγινε σειρά 12 επεισοδίων για το BBC Three και το Hulu.

 

 

 

Με πρωταγωνιστές την Daisy Edgar Jones και τον Paul Mescal, η σειρά εξιστορεί το ταξίδι προς την ενηλικίωση της Marianne και του Connell από τη τελευταία τάξη του λυκείου μίας επαρχιακής πόλης μέχρι τα χρόνια των σπουδών τους στο κολλέγιο Trinity. Η Marianne προέρχεται από πλούσια οικογένεια και δεν έχει καθόλου φίλους αφού νιώθει πως δε μπορεί να ταιριάξει με κανένα στο μικρό περιβάλλον του Sligo. Ο Connell, από την άλλη, είναι ο δημοφιλής μαθητής της τάξης, με πολλές επιτυχίες στις αθλητικές οργανώσεις και μία κρυφή αγάπη για τη λογοτεχνία. Οι δύο τους θα γίνουν ζευγάρι κρατώντας τη σχέση τους μυστική για να αποφύγουν τα πειράγματα των συμμαθητών τους. 

 

 

 

Μέσα σε έξι ώρες (όσο κρατάνε δηλαδή στο σύνολο τους τα επεισόδια) παρακολουθούμε πώς οι δύο νέοι καταφέρνουν να ερωτευθούν, να απογοητευτούν αλλά και να ωριμάσουν μέσα από τη σχέση τους, αναγνωρίζοντας  πως η αγάπη θα τους ενώνει για πάντα. 

 

 

 

Η σειρά αν και ακολουθεί μια ‘normal’ ιστορία αγάπης δύο εφήβων καταφέρνει μέσω της σκηνοθετικής ματιάς των δημιουργών αλλά και της μοναδικής της αισθητικής να γίνει ξεχωριστή. Με γυρίσματα σε φυσικά τοπία της Ιρλανδίας, της Σουηδίας αλλά και της μαγευτικής Ιταλίας η κάθε σκηνή της φαίνεται βγαλμένη από ταξιδιωτικό προφίλ στο Instagram. Ειδική αναφορά θα μπορούσε να γίνει και στο soundtrack της σειράς καθώς κάθε σκηνή συνοδεύται μαγικά από το αντίστοιχο τραγούδι (Μπορείτε να ακολουθήσετε τη λίστα αυτή στο Spotify με όλα τα τραγούδια της σειράς).

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τρεις σειρές του Netflix για να δεις αν ξετρελάθηκες με το Normal People

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για το Ημερολόγιο

Το All The Boys: P.S. I Still Love You | Trailer για τη νέα ρομαντική κωμωδία

Ρομαντικές κωμωδίες των 90s που βλέπουμε ξανά και ξανά

KTK

Είπα στον Στέφανο ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι, εδώ.

No Comments

Post a Comment