Έρχεται στο Netflix η σειρά prequel του The Witcher - The Daily Owl
fade
69770
post-template-default,single,single-post,postid-69770,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Έρχεται στο Netflix η σειρά prequel του The Witcher

Η δημοφιλής πλατφόρμα περιεχομένου Netflix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το spin-off prequel της σειράς φαντασίας The Witcher, που θα έχει τίτλο Blood Origin.

 

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης, στα έξι επεισόδια του Blood Origin θα δούμε την ιστορία του πρώτου Γητευτή και τα γεγονότα που οδήγησαν στη συγχώνευση των κόσμων των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών. Η ιστορία θα διαδραματίζεται 1200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς The Witcher, η πρώτη σεζόν της οποίας είναι διαθέσιμη για streaming στο Netflix.

 

Εξωτερικός παραγωγός της σειράς θα είναι ο Declan de Barra, σεναριογράφος του επεισοδίου της 1ης σεζόν με τίτλο “Of Banquets, Bastards and Burials”, ο οποίος έχει δουλέψει και στις σειρές Iron Fist και The Originals. Η δημιουργός του The Witcher Lauren Schmidt Hissrich θα είναι επίσης εξωτερικός παραγωγός της σειράς, ενώ ο δημιουργός του franchise Andrzej Sapkowski θα συμμετάσχει στο πρότζεκτ συμβουλευτικά.

 

 

Τα γυρίσματα της σειράς θα γίνουν στη Μεγάλη Βρετανία, όπου σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει ξανά και η παραγωγή της 2ης σεζόν του The Witcher, που είχε διακοπεί λόγω της πανδημίας του COVID-19.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

His Dark Materials: Trailer για τη 2η σεζόν της σειράς

4 νέες σειρές για όσους έχουν ‘τερματίσει’ το Netflix

10 σειρές του Amazon Prime Video που αξίζει να stream-άρετε

10 σειρές με πολλές σεζόν, για όλα τα γούστα

 

No Comments

Post a Comment