Έρχεται στο Netflix η νέα ταινία του Steven Soderbergh με τους Meryl Streep και Gary Oldman - The Daily Owl
fade
58702
post-template-default,single,single-post,postid-58702,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Έρχεται στο Netflix η νέα ταινία του Steven Soderbergh με τους Meryl Streep και Gary Oldman

Η νέα ταινία του Steven Soderbergh για το Netflix, μετά το High Flying Bird, έχει τίτλο The Laundromat. H πρεμιέρα της θα γίνει στο Φεστιβάλ της Βενετίας την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμη για streaming στη δημοφιλή πλατφόρμα από τις 18 Οκτωβρίου.

 

 

Η ταινία που είναι εμπνευσμένη από το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν λίγα χρόνια με τη διαρροή εμπιστευτικών εγγράφων για off shore εταιρίες (“Panama Papers”) παρουσιάζει την περιπέτεια της Ellen Martin, μιας χήρας που κατά σύμπτωση αρχίσει να διερευνά το κύκλωμα το οποίο σχετίζεται με μια εταιρία δικηγόρων που διαθέτει, μεταξύ άλλων, και δυο πολύ γοητευτικούς εκπροσώπους. Σύντομα η Ellen θα μάθει ότι πίσω από το κύκλωμα υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο ξεπλύματος χρημάτων, που καταλήγει μέχρι και σε υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα. 

 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Meryl Streep, o Gary Oldman, o Antonio Banderas, η Sharon Stone, o David Schwimmer, o Will Forte, o Jeffrey Wright και η Melissa Rauch. Δείτε το πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα:

 

 

Διαβάστε ακόμα:

High Flying Bird: H ταινία του Steven Soderbergh για το Netflix

Οι νέες σειρές και ταινίες που θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Oι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του Netflix για το 2019

Criminal: To “νέο Mindhunter” έρχεται στο Netflix το φθινόπωρο

O Πολιτικός: Η νέα σειρά του Netflix από τον δημιουργό του American Horror Story

 

No Comments

Post a Comment