Έρχεται στο Netflix το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Andy Warhol - The Daily Owl
fade
80628
post-template-default,single,single-post,postid-80628,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Έρχεται στο Netflix το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Andy Warhol

Στις 9 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το ντοκιμαντέρ των 6 επεισοδίων με τίτλο The Andy Warhol Diaries, που θα αφηγείται τη ζωή του μεγάλου καλλιτέχνη με βάση και τα ημερολόγιά του που έγιναν γνωστά στο κοινό μετά τον θάνατό του το 1987.

 

 

 

 

Για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ έχουν χρησιμοποιηθεί προχωρημένες τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να χρησιμοποιηθεί η φωνή του καλλιτέχνη στην αφήγηση. Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ, όπου θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων η σχέση του Warhol με τον Jean-Michel Basquiat και όπου δίνουν συνέντευξη οι John Waters & Rob Lowe, έχει αναλάβει ο Andrew Rossi και στην εξωτερική παραγωγή βρίσκεται ο Ryan Murphy. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πολύ ενδιαφέρον trailer: 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα ντοκιμαντέρ για να δεις στο Netflix

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment