Νέο trailer για την κινηματογραφική βιογραφία του Tolkien - The Daily Owl
fade
51317
post-template-default,single,single-post,postid-51317,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέο trailer για την κινηματογραφική βιογραφία του Tolkien

Η κινηματογραφική βιογραφία του J.R.R. Tolkien, που θα έχει τίτλο Tolkienσε σενάριο David Gleeson και Stephen Beresford και σκηνοθεσία Dome Karukoski θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαΐου.

 

 

 

H ταινία είχε ανακοινωθεί ότι βρισκόταν σε φάση προπαραγωγής το 2013, ενώ τα γυρίσματά της ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2017, με τους Nicholas Hoult και Lily Collins στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

 

Tα πρώτα χρόνια της ζωής του J.R.R. Tolkien έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του μαγικού του σύμπαντος. Ο συγγραφέας αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο το 1915 και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του, Edit Bratt, με την οποία έμειναν μαζί ως τον θάνατό της το 1971. Η ταινία θα εστιάζει στα πρώτα χρόνια της ζωής του, την περίοδο που ήταν ακόμα μαθητής στο σχολείο και στα χρόνια του πανεπιστημίου, που συνέπεσαν και με το ξέσπασμα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. 

 

Δείτε το νέο trailer:

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Aυτοί θα είναι οι σεναριογράφοι του τηλεοπτικού prequel του Lord of the Rings

To prequel του Lord of the Rings ίσως είναι η ιστορία του Aragorn

Έκθεση ζωγραφικής με αδημοσίευτα έργα του Tolkien

Οκτώ ηθοποιοί που θα μπορούσαν να υποδυθούν τον νεαρό Aragorn στην τηλεοπτική σειρά prequel του Lord of the Rings

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment