Νέο trailer του House of Cards αποκαλύπτει τη μοίρα του προέδρου Underwood - The Daily Owl
fade
42577
post-template-default,single,single-post,postid-42577,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Νέο trailer του House of Cards αποκαλύπτει τη μοίρα του προέδρου Underwood

Το πρώτο teaser trailer της 6ης και τελευταίας σεζόν House of Cards του Netflix αποκαλύπτει τη μοίρα του προέδρου Underwood. O Frank Underwood έφυγε από τη ζωή και η σύζυγός του Claire επισκέπτεται τον τάφο του, πάνω από τον οποίο θυμάται μια σημαδιακή ατάκα του από προηγούμενη σεζόν.

 

 

 

Η νέα πρόεδρος των ΗΠΑ έχει λίγα επεισόδια στη διάθεσή της ώστε να δείξει τι μπορεί να κάνει από αυτή τη θέση εξουσίας. Στη νέα σεζόν House of Cards εμφανίζονται, μαζί με τους Michael Kelly, Patricia Clarkson, Jayne Atkinson, Campbell Scott, Derek Cecil, Constance Zimmer, Boris McGiver και οι Diane Lane και Greg Kinnear. 

 

H 6η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου στο Netflix

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment