Γνωρίστε το νέο Halloween μενού του Cap Cap, Ghostbusted! - The Daily Owl
fade
60920
post-template-default,single,single-post,postid-60920,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Γνωρίστε το νέο Halloween μενού του Cap Cap, Ghostbusted!

Κάτι περίεργο συμβαίνει στη γειτονιά του Cap Cap

 

 

 

 

Και ποιον πήρε τηλέφωνο ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο;

 

 

 

Μα φυσικά τους Ghostbusters!

 

 

 

Λίγες ημέρες πριν το Halloween, εκατοντάδες φαντάσματα εισέβαλαν στο Hogwarts και ο Cap Cap κάλεσε τους Ghostbusters για να αναλάβουν δράση, όσο μαζί με τα Ξωτικά του έφτιαχνε το νέο Halloween μενού του, Ghostbusted!

 

 

Ο Φουσκωτός Κύριος Καραμέλας, ο Γλίτσας, το Φάντασμα της Βιβλιοθήκης, τα Δαιμονισμένα Σκυλιά και πολλοί ακόμα τρομακτικοί επισκέπτες κατέφτασαν απρόσκλητοι και ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, με τη βοήθεια των Ghostbusters, έστησε παντού παγίδες!

 

 

 

 

 

Θα καταφέρουν οι Ghostbusters να εγκλωβίσουν τα φαντάσματα, πριν στοιχειώσουν για πάντα τη ζωή των μάγων; 

 

 

 

Το νέο Halloween μενού του Cap Cap, Ghostbusted, έρχεται στο Σπίτι του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο στο Αιγάλεω από τις 11 Οκτωβρίου. Δοκιμάστε τα νέα Halloween γλυκά και ροφήματα, κυνηγήστε τα πιο τρομακτικά φαντάσματα μαζί με τους Ghostbusters και ζήστε μια μοναδική υπερφυσική περιπέτεια!

 

 

Cap Cap Αιγάλεω: Πανόρμου 26, Αιγάλεω, τηλ: 210 59 04 116

 

 

Διαβάστε ακόμα:

12 πράγματα που δε γνωρίζατε για τους Ghostbusters

No Comments

Post a Comment