Ο Neil Patrick Harris θα εμφανιστεί στο The Matrix 4 - The Daily Owl
fade
61068
post-template-default,single,single-post,postid-61068,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Neil Patrick Harris θα εμφανιστεί στο The Matrix 4

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, o Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother, A Series of Unfortunate Events) θα εμφανιστεί στην 4η ταινία The Matrix, η οποία βρίσκεται αισίως σε φάση ανάπτυξης. 

 

 

 

Η επιβεβαίωση της φήμης που κυκλοφορούσε εδώ και καιρό για την επέκταση του franchise των αδελφών Wachowski ήρθε τον περασμένο Αύγουστο, όταν έγινε γνωστό ότι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss θα επιστρέψουν στους ίδιους ρόλους, ενώ μαζί τους θα εμφανιστεί και ο Yahya Abdul – Mateen II.  

 

 

Το σενάριο θα βασίζεται σε μια ιδέα των Lana και Lilly Wachowski, με τους Aleksander Hemon και David Mitchell να έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία συγγραφής του. Σύμφωνα με δηλώσεις της Lana, πολλές από τις ιδέες που είχαν εξετάσει 20 χρόνια πριν με την Lilly είναι ακόμα πιο επίκαιρες σήμερα και έτσι η ίδια είναι εξαιρετικά ευτυχής που μπορεί να ξαναφέρει στη ζωή της αυτούς τους χαρακτήρες, καθώς και να συνεργαστεί ξανά με τους ίδιους ηθοποιούς. Mέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες ως προς το ποιον ρόλο θα αναλάβει ο Harris. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το 2020, συνεπώς θα αναμένουμε την πρεμιέρα της είτε στα τέλη του, είτε το 2021.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Έρχονται τα sequels του Mad Max: Fury Road;

Αd Astra: Trailer για τη νέα sci-fi ταινία του Brad Pitt

Τι σχέση έχει το Matrix με την 2η ταινία των Φανταστικών Ζώων;

Πέντε υποτιμημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που πρέπει να δεις

No Comments

Post a Comment