Οι νέες ταινίες και σειρές που θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο - The Daily Owl
fade
73879
post-template-default,single,single-post,postid-73879,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι νέες ταινίες και σειρές που θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο

Ταινίες δράσης, επίκαιρες κωμωδίες και η νέα ισπανική σειρά από τον δημιουργό του La Casa de Papel ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Netflix για τον Μάρτιο. Ακολουθούν οι νέες ταινίες και σειρές που θα δούμε στη δημοφιλή πλατφόρμα περιεχομένου τον επόμενο μήνα και τις οποίες ξεχωρίσαμε:

 

 

 

Moxie: H πάρα πολύ επίκαιρη κωμωδία της Amy Poehler, για μια έφηβη που αντλεί έμπνευση από το επαναστατικό παρελθόν της μητέρας της και δημιουργεί ανώνυμα ένα περιοδικό που πυροδοτεί μια επανάσταση σε ολόκληρο το σχολείο (3 Μαρτίου).

 

 

Murder among the Mormons: Ντοκιμαντέρ για ένα έγκλημα που συγκλόνισε την Εκκλησία των Μορμόνων (3 Μαρτίου).

Sentinelle: Γαλλική ταινία δράσης με την Olga Kurylenko, για μια γυναίκα που αποφασίζει να πάρει εκδίκηση στο όνομα της αδερφής της (5 Μαρτίου).

Dealer: Γαλλική σειρά εγκλήματος όπου πρωταγωνιστούν οι δημιουργοί ενός βίντεο κλιπ που θέλουν να κάνουν γυρίσματα σε ένα μέρος το οποίο ελέγχει μια συμμορία (10 Μαρτίου).

 

 

 

 

Coven of Sisters: Ισπανική ταινία εποχής που διαδραματίζεται το 17ο αιώνα και περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα γυναικών που κατηγορούνται ως μάγισσες (11 Μαρτίου).

The Lost Pirate Kingdom: Δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ για την πραγματική ιστορία των πειρατών της Καραϊβικής (15 Μαρτίου).

 

 

 

 

 

 

Sky Rojo: Η νέα ισπανική δραματική σειρά από τον δημιουργό του La Casa de Papel. Τρεις ιερόδουλες που καταφέρνουν να ξεφύγουν από τα χέρια του προαγωγού τους και μαζί ξεκινούν μια μεγάλη περιπέτεια, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συνειδητοποιήσουν πως μαζί έχουν τη δύναμη να φτιάξουν ξανά τις ζωές τους όπως τις θέλουν (19 Μαρτίου).

The Irregulars: H μεταφυσική εκδοχή της ιστορίας του Sherlock Holmes! Οι “Άτακτοι της οδού Μπέικερ”, βοηθοί του Holmes και του Watson, αναλαμβάνουν να λύσουν ένα μυστήριο από το οποίο εξαρτάται η επιβίωση ολόκληρου του Λονδίνου (26 Μαρτίου).

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Oι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του Netflix για το 2021

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment