Ο νεαρός Willy Wonka αποκτά τη δική του ταινία - The Daily Owl
fade
73632
post-template-default,single,single-post,postid-73632,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο νεαρός Willy Wonka αποκτά τη δική του ταινία

Πριν λίγα χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι ο Paul King, σκηνοθέτης των ταινιών Paddington, είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία του prequel της ταινίας Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας“. Πλέον, η Warner Bros. επιβεβαίωσε ότι η ταινία, που θα έχει τίτλο Wonka, θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου του 2023, και πως την παραγωγή της ανέλαβε ο υποψήφιος για Όσκαρ David Heyman (Harry Potter, Once Upon a Time…in Hollywood, Gravity). 

 

Πηγή φωτογραφίας: Collider

 

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Simon Rich (An American Pickle, SNL) και η ιστορία που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη θα εστιάζει στις περιπέτειες του νεαρού Willy Wonka πριν ανοίξει το διασημότερο στον κόσμο εργοστάσιο σοκολάτας.

 

Το βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ, Charlie and the Chocolate Factory, έχει διασκευαστεί δυο φορές για τη μεγάλη οθόνη, με τον Gene Wilder και τον Johnny Depp να έχουν υποδυθεί τον Willy Wonka. Σύμφωνα με το Collider, Tom Holland και Timothée Chalamet είναι οι δυο βασικοί υποψήφιοι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας ταινίας. Πείτε μας ποιον προτιμάτε να δείτε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας ταινίας φαντασίας, που ήδη ανυπομονούμε να δούμε!

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας”

Πέντε dark ταινίες φαντασίας που αξίζουν το χρόνο σας

 

 

 
 
No Comments

Post a Comment