Νέα τριλογία και τηλεοπτική σειρά Star Wars - The Daily Owl
fade
34408
post-template-default,single,single-post,postid-34408,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέα τριλογία και τηλεοπτική σειρά Star Wars

Υπέροχα νέα για τους φανς των Star Wars, καθώς η Lucasfilm ανακοίνωσε μια νέα τριλογία και μια τηλεοπτική σειρά Star Wars. Επικεφαλής του πρότζεκτ ανάπτυξης της τέταρτης τριλογίας Star Wars θα είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του 8ου επεισοδίου, Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson, ενώ παραγωγός θα είναι ο Ram Bergman. 

 

H νέα τριλογία θα μας γνωρίσει νέους χαρακτήρες από διαφορετικά σημεία του γαλαξία, τα οποία δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, ενώ η πλοκή δεν θα έχει σχέση με την ιστορία των Skywalker. 

 

 

 

 

Η πρόεδρος της Lucasfilm Kathleen Kennedy δήλωσε ότι η συνεργασία της εταιρίας με τον Rian Johnson είναι εξαιρετική και ότι περιμένουν φανταστικά πράγματα από τον ίδιο στο πλαίσιο ανάπτυξης της νέας τριλογίας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες εξόδου των ταινιών στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

 

Σύμφωνα με το Variety μια live-action Star Wars τηλεοπτική σειρά αναμένεται να προβληθεί στη νέα πλατφόρμα της Disney για υπηρεσίες streaming, που θα είναι διαθέσιμη από το 2019. 

 

 

Διαβάστε ακόμα όσα γνωρίζουμε για το 8ο επεισόδιο Star Wars: The Last Jedi (χωρίς spoilers)

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment