Νέα τηλεοπτική σειρά από τους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου - The Daily Owl
fade
68191
post-template-default,single,single-post,postid-68191,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέα τηλεοπτική σειρά από τους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”, αναφέρθηκε στην αποκατάσταση των σχέσεών του με τον Αλέξανδρο Ρήγα, η οποία ήρθε μετά από 5 χρόνια που δεν είχαν σχεδόν καμία επαφή και έδωσε πληροφορίες για τα νέα τους κοινά επαγγελματικά βήματα. 

 

 

 

Συγκεκριμένα, ο σεναριογράφος δήλωσε ότι με τον Αλέξανδρο Ρήγα έγινε μια κουβέντα, χωρίς να θίξουν τα παλιά, και αποφάσισαν μαζί να αναπτύξουν μια ιδέα που είχαν πριν από δυο δεκαετίες περίπου. Έτσι, η οικογενειακή κωμωδία με τίτλο “Η τούρτα της μαμάς” εκτός απροόπτου θα κάνει πρεμιέρα με τη νέα χρονιά και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μάθουμε και το κανάλι όπου θα προβληθεί. 

 

 

Παράλληλα ο Δημήτρης Αποστόλου αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με το Mega ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνέχισης της σειράς “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή”, η οποία είχε κοπεί λίγα επεισόδια μετά την πρεμιέρα της το 2000. Πριν λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό πως το συγγραφικό δίδυμο θα ασχολιόταν και με αυτό το ημιτελές πρότζεκτ, είχε εννοηθεί όμως πως θα δοθεί το φινάλε της ιστορίας στο θεατρικό σανίδι.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Άγνωστες λεπτομέρειες για τη σειρά “Οι Τρεις Χάριτες”

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Δυο Ξένοι

Οκτώ πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Πενήντα – Πενήντα

Πέντε πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα

7 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Σαββατογεννημένες

No Comments

Post a Comment