Αυτή θα είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου - The Daily Owl
fade
50920
post-template-default,single,single-post,postid-50920,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτή θα είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Wrap ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζει την κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου του Jim Thompson, Pop. 1280.

 

 

 

Το βιβλίο “Κάτοικοι: 1280” εκδόθηκε το 1964 και περιστρέφεται γύρω από τον Nick Corey, έναν σερίφη σε μια μικρή πόλη των ΗΠΑ που εκ πρώτης όψης δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για έναν άκακο νομοταγή πολίτη και στην πραγματικότητα είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος, που διαρκώς ξεφεύγει από τα νύχια του νόμου.

 

Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Andrew Lowe και Ed Guiney, με τους οποίους o σκηνοθέτης συνεργάστηκε στον “Αστακό”, το “Killing of a Sacred Deer” και το “The Favourite”, με το σενάριο να ανήκει στον ίδιο τον Λάνθιμο. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ταινίες εποχής για τη βρετανική μοναρχία

Ταινίες με θέμα τον χειμώνα

Οι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου για το 2019

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment