Δυο νέα στοιχεία δείχνουν ότι ο Thanos ίσως και να ζει τελικά - The Daily Owl
fade
63347
post-template-default,single,single-post,postid-63347,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δυο νέα στοιχεία δείχνουν ότι ο Thanos ίσως και να ζει τελικά

H Marvel αποκάλυψε δυο στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο τιτάνας Thanos ίσως και να ζει τελικά μετά τα γεγονότα που είδαμε στην ταινία Avengers: Endgame

 

 

Στο τέλος της ταινίας Avengers: Endgame, είδαμε τον Tony Stark να εξαφανίζει τον Thanos και το στρατό του με ένα χτύπημα των δαχτύλων του, πράγμα που συνιστά το “καθρέφτισμα”, την άλλη όψη αυτού που είχε κάνει ο ίδιος ο Thanos στην ταινία Avengers: Infinity War. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε η ταινία Endgame, οι φανς άρχισαν να αναζητούν στοιχεία που θα επιβεβαίωναν ότι πράγματι ο Thanos δε θα επέστρεφε ξανά στο MCU και πλέον η Marvel φούντωσε τις σχετικές φήμες με την κυκλοφορία του βιβλίου The Art of Marvel Studios’ Avengers: Endgame. Στο βιβλίο περιλαβάνονται, μεταξύ άλλων, συνεντεύξεις, εικονογραφήσεις, καθώς και δυο συγκεκριμένα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο Thanos θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανός. 

 

 

Τα στοιχεία αυτά σχετίζονται με το τι ακριβώς συνέβη στα δυο snaps, το ένα του Thanos και το άλλο του Tony Stark. Το γεγονός ότι ο Dr. Strange κατάφερε να δει τι συμβαίνει πέρα από το snap, ενώ ένας μάγος δε μπορεί κανονικά να δει τι συμβαίνει πέρα από το θάνατο, σημαίνει πιθανότατα ότι τα snaps δεν σκότωσαν όσους εξαφανίστηκαν. Αυτή η εκδοχή ενισχύεται και από μια κομμένη σκηνή της ταινίας Avengers: Endgame, όπου αναφέρεται πως οι πέτρες της αιωνιότητας δε μπορούσαν να αναστρέψουν το θάνατο, αλλά μόνο το snap. Στο πιο πάνω βιβλίο, το στέλεχος των Marvel Studios Louis D’ Esposito επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη πληροφορία, την οποία στην κομμένη σκηνή αναφέρει η Αρχαιότατη.

 

 

Βέβαια, στην περίπτωση που ισχύει τελικά κάτι τέτοιο, πρέπει να μάθουμε τι ακριβώς προκάλεσαν τα snaps και πιο συγκεκριμένα τι συνέβη στα σώματα, τα ρούχα, τα αυτοκίνητα, κ.λπ. όσων εξαφανίστηκαν. Σε κάθε περίπτωση, αν τελικά ο Thanos βρίσκεται κάπου, κάπως εκεί έξω, είναι πιθανό να επιστρέψει σε επόμενη ταινία της Marvel. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα έγινε γνωστό πως καθοριστική σημασία για το MCU θα έχει η ταινία The Eternals, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου του 2020.

 

Πηγή: Screenrant

 

Διαβάστε ακόμα:

Η πρώτη φωτογραφία της Angelina Jolie από τα γυρίσματα της ταινίας The Eternals

Ποιος είσαι στ’ αλήθεια, Thanos;

Μετά την Disneyland έρχεται το θεματικό πάρκο Marvel Land!

To πλήρες χρονοδιάγραμμα των ταινιών της Marvel/ Disney

Avengers: Endgame | Πώς προέκυψε η χαρακτηριστική φράση της ταινίας;

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment