1899: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix από τους δημιουργούς του DARK - The Daily Owl
fade
75985
post-template-default,single,single-post,postid-75985,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

1899: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix από τους δημιουργούς του DARK

Μάς φαίνεται σαν να ‘ταν χτες, μα πάνε τόσοι μήνες που το DARK, η πρώτη γερμανικής παραγωγής σειρά του Netflix, ολοκλήρωσε την πορεία της στη δημοφιλή πλατφόρμα περιεχομένου, “καίγοντας” και τα λίγα κύτταρα που είχαν απομείνει στον εγκέφαλό μας, στο πλαίσιο της παρακολούθησής της. Οι δημιουργοί του DARK, Jantje Friese και Baran bo Odar, ετοιμάζουν από το 2018 μια νέα σειρά εποχής, μυστηρίου και τρόμου (ναι, όλα αυτά ταυτόχρονα, διότι πολύ απλά μπορούν), η οποία έχει τίτλο 1899 και, πλέον, διαθέτει και το πρώτο της teaser trailer.

 

 

H σειρά εστιάζει στην ιστορία μιας ομάδας ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και επιβαίνουν σε ένα καράβι με προορισμό τον “Νέο Κόσμο” (όχι αυτόν απέναντι από την Πάντειο, την Αμερική εννοούμε), όπου φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μια καλύτερη ζωή. Φυσικά, η φάση θα στραβώσει (για να μην πούμε κάτι πιο βαρύ) όταν θα συναντήσουν στη μέση του ωκεανού ένα ακυβέρνητο καράβι.

 

 

 

 

 

 

Ένα από τα ζητήματα που θα θίξει έντονα η σειρά είναι η δυσκολία της επικοινωνίας ανάμεσα στους συνεπιβάτες, καθώς θα πρόκειται για ένα multi-culti περιβάλλον, το οποίο, σύμφωνα με την Rachel Eggebeen του Netflix, “δε θα έχουμε δει ξανά”. Εμείς το πιστεύουμε, διότι ούτε κάτι σαν το DARK είχαμε δει ξανά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser της σειράς που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022. Πρωταγωνιστές της θα είναι οι Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tonnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong και Anton Lesser. Στο μεταξύ, αν λαχταράτε να δείτε μια σειρά που κατάφερε να είναι πιο πολύπλοκη ακόμα και από το DARK, κάντε κλικ εδώ.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

4 σειρές που κατάφεραν να είναι πιο πολύπλοκες από το DARK

5 ερωτήσεις που έχουμε μετά το τέλος του DARK

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για το DARK

Τέσσερις σειρές για όσους έχουν ‘τερματίσει’ το Netflix

No Comments

Post a Comment