Νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας The Crimes of Grindelwald - The Daily Owl
fade
35241
post-template-default,single,single-post,postid-35241,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας The Crimes of Grindelwald

Μετά την πρώτη φωτογραφία του Albus Dumbledore με Muggle ρούχα, ήρθε η ώρα για την πρώτη κοινή φωτογραφία των Newt Scamander και Jacob Kowalski από τα γυρίσματα της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. 

 

 

 

H φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο GamesRadar σήμερα. Παρατηρώντας τη προσεκτικά καταλαβαίνουμε ότι οι δυο πρωταγωνιστές βρίσκονται στο Παρίσι. Ο Newt κρατάει, φυσικά, τη βαλίτσα του, ενώ ο Jacob έχει στα χέρια του έναν μεταλλικό κουβά. Η βαλίτσα ξέρουμε σε τι χρησιμεύει, ο κουβάς, πάλι, όχι. Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε δοθεί στη δημοσιότητα μια ακόμα φωτογραφία του Scamander, πιθανότατα στους υπονόμους του Παρισιού ή του Λονδίνου. 

 

 

Διαβάστε ακόμα: The Crimes of Grindelwald: Νέες φήμες για την υπόθεση της ταινίας

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment