Δυο νέα παιχνίδια εμφανίζονται στο νέο teaser του Toy Story 4 - The Daily Owl
fade
46150
post-template-default,single,single-post,postid-46150,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δυο νέα παιχνίδια εμφανίζονται στο νέο teaser του Toy Story 4

H νέα ταινία της Disney Pixar Toy Story 4 απέκτησε νέο teaser trailer, όπου εμφανίζονται δυο νέα παιχνίδια, ο Ducky και ο Bunny. 

 

 

 

Στο πρώτο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες μέρες γνωρίσαμε έναν από τους νέους χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, τον Forky, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Tony Hale και ο οποίος μάλλον δεν έχει καταλάβει για ποιο λόγο βρίσκεται μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Στους Ducky και Bunny δανείζουν τις φωνές τους οι Keegan Michael Key και Jordan Peele.

 

Η νέα ταινία Toy Story θα επικεντρώνεται στους Buzz και Woody, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μάθουν στον Forky ότι ο κόσμος είναι μεγάλος και ότι αξίζουν να τον ανακαλύψει. Στους χαρακτήρες δανείζουν τις φωνές τους επίσης οι Tim Allen, Tom Hanks, Annie Potts, Patricia Arquette και Joan Cusack.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Toy Story 4: Δείτε το πρώτο teaser trailer 

Όλες οι νέες ταινίες της Disney

The LEGO movie 2: Δείτε το trailer

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment