Νέα δραματική μίνι σειρά για τη φιλία ανάμεσα στους Muhammad Ali & Malcolm X - The Daily Owl
fade
72579
post-template-default,single,single-post,postid-72579,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέα δραματική μίνι σειρά για τη φιλία ανάμεσα στους Muhammad Ali & Malcolm X

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Deadline, η A+E Studios ετοιμάζει μια μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων με προσωρινό τίτλο Blood Brothers, που βασίζεται στο βιβλίο των ιστορικών Johnny Smith & Randy Roberts με τίτλο Blood Brothers: The Fatal Friendship Between Muhammad Ali and Malcolm X, που εκδόθηκε το 2016. Πίσω από το πρότζεκτ βρίσκεται ο σεναριογράφος και παραγωγός Charles Murray (Luke Cage) και ο σταρ του NBA Carmelo Anthony. 

 

 

Η σειρά θα εξετάζει με πρωτότυπο τρόπο τη φιλία ανάμεσα στις δυο αυτές πολύ σημαντικές προσωπικότητες – σύμβολα των αγώνων των μαύρων για κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα, ξεκινώντας από την πρώτη τους κιόλας συνάντηση, παρουσιάζοντας όλα τα στάδια της σχέσης τους . 

 

Ο Murray, που θα είναι και στην εξωτερική παραγωγή της σειράς, δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή που διάβασε το βιβλίο ήθελε να διασκευάσει αυτή την ιστορία για την τηλεόραση, συμπληρώνοντας ότι θα έρθει σε επαφή με τα μέλη των οικογενειών του Ali και του Malcolm X, ώστε να μπορέσει να παρουσιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα γεγονότα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κάστινγκ της σειράς, αλλά θα θέλαμε να πούμε στον κ. Murray, αν φυσικά μας διαβάζει, να σκεφτεί τον Michael B. Jordan για το ρόλο του Malcolm X και τον John Boyega για το ρόλο του Muhammad Ali.

 

Διαβάστε ακόμα:

Τρεις εξαιρετικές τηλεοπτικές σειρές που μιλούν για τον ρατσισμό

10 ταινίες με μηνύματα ενάντια στο ρατσισμό

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment