Η νέα αφίσα της ταινίας Wonder Woman 1984, πολύ απλά, "τα σπάει" - The Daily Owl
fade
55293
post-template-default,single,single-post,postid-55293,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η νέα αφίσα της ταινίας Wonder Woman 1984, πολύ απλά, “τα σπάει”

Δεν υπάρχει κάποια άλλη (κόσμια) έκφραση πέραν του “τα σπάει” για να περιγράψει εύστοχα το περιεχόμενο της αφίσας της νέας ταινίας Wonder Woman 1984, η οποία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ σε ένα χρόνο από σήμερα, στις 5 Ιουλίου του 2020, ενώ στην Ελλάδα θα τη δούμε μια μέρα νωρίτερα.

 

H Wonder Woman φοράει μια νέα στολή και η αφίσα έχει τα χρώματα του ουράνιου τόξου, καθώς διανύουμε και τον μήνα Υπερηφάνειας. Η σκηνοθέτιδα Patty Jenkins αποκάλυψε ότι το trailer θα κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς, όταν θα ξεκινήσει και η επίσημη καμπάνια της ταινίας.

 

Η ταινία δεν θα είναι τελικά sequel της πρώτης ταινίας Wonder Woman, σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο παραγωγός της Charles Roven. Η υπόθεσή της περιστρέφεται γύρω από έναν νέο εχθρό της Diana Prince, που ακούει στο όνομα The Cheetah. Ο Chris Pine θα επιστρέψει (με κάποιο τρόπο που ακόμα δε γνωρίζουμε) ως Steve Trevor, ενώ στο ρόλο της Cheetah θα είναι η Kristen Wiig. Μια ακόμα προσθήκη στο καστ θα είναι αυτή του Pedro Pascal. Ακολουθεί η πρώτη επίσημη αφίσα της Wonder Woman 1984: 

 

 

 

 

Αν στο μεταξύ σάς έχει λείψει η Patty Jenkins, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη νέα αστυνομική σειρά της I am the Night, με πρωταγωνιστή, ξανά, τον Chris Pine (περισσότερα εδώ). 

 

Διαβάστε ακόμα

Teaser για τη νέα ταινία της DC Comics, “Birds of Prey”

Η DC “έκλεψε” τον σκηνοθέτη του Guardians of the Galaxy

Πότε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα της ταινίας Wonder Woman 1984;

Καθυστερεί η ταινία Flash με τον Ezra Miller

Batman: Ξεκινάει γυρίσματα μέσα στο 2019;

Αυτός είναι ο κακός της νέας ταινίας Birds of Prey

Αποκαλύφθηκε η παρέα της Harley Quinn στη νέα ταινία της DC Comics

No Comments

Post a Comment