Δείτε τη νέα εντυπωσιακή αφίσα της ταινίας Wonder Woman 1984 - The Daily Owl
fade
66452
post-template-default,single,single-post,postid-66452,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δείτε τη νέα εντυπωσιακή αφίσα της ταινίας Wonder Woman 1984

Στις 5 Ιουνίου του 2020 – εκτός απροόπτου – θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ η ταινία Wonder Woman 1984, ένατη κατά σειρά ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC Comics, ξανά σε σκηνοθεσία της Patty Jenkins, η οποία συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τους Geoff Johns και David Callaham. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Connie Nielsen και Robin Wright. 

 

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα αφίσα της ταινίας, η οποία είναι εντυπωσιακή:

 

 

 

Η υπόθεση της ταινίας Wonder Woman 1984 εστιάζει σε έναν νέο εχθρό της Diana Prince, που ακούει στο όνομα The Cheetah. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ταινίας είναι η επιστροφή του Chris Pine (με κάποιο τρόπο που ακόμα δε γνωρίζουμε) στο ρόλο του Steve Trevor, ο οποίος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της εποχής. 

 

Μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας Wonder Woman 1984, μπορείτε να κάνετε μια επανάληψη όλων των ταινιών της DC Comics και της Warner Bros. με βάση τη χρονολογική τους σειρά (κλικ εδώ).

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Oι ταινίες της DC Comics και της Warner Bros. σε χρονολογική σειρά

Επτά πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Wonder Woman

Οι πιο δημοφιλείς κακοί της Γκόθαμ Σίτι και αντίπαλοι του Μπάτμαν

Aquaman: έρχονται το Sequel & το spin off, που θα είναι ταινία τρόμου 

No Comments

Post a Comment