Τι ήταν τελικά το μυστηριώδες μήνυμα της Tζ.Κ. Ρόουλινγκ για τον Χάρι Πότερ και το "Καταραμένο Παιδί" - The Daily Owl
fade
59246
post-template-default,single,single-post,postid-59246,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τι ήταν τελικά το μυστηριώδες μήνυμα της Tζ.Κ. Ρόουλινγκ για τον Χάρι Πότερ και το “Καταραμένο Παιδί”

Ένα tweet της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ από τον προσωπικό της λογαριασμό στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης – όπου είναι πολύ λιγότερο ενεργή από ό,τι παλιότερα – αναστάτωσε τους απανταχού χαριποτερόφιλους για λίγες ώρες το βράδυ της Πέμπτης. 

 

 

 

Η νέα αυτή εικόνα του σκοτεινού σήματος του Lord Voldemort συνόδευε το μήνυμα που έλεγε ότι το σκοτάδι έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και αμέσως οι φανς άρχισαν να ψάχνουν τι μπορούσε να σημαίνει αυτό. Το Pottermore έσπευσε να διευκρινίσει ότι το μήνυμα δε συνδεόταν με νέα χαριποτερική ταινία και η επίσημη απάντηση δεν άργησε να έρθει από το Wizarding World. 

 

 

 

Τελικά, το μήνυμα της Ρόουλινγκ στο Twitter ήταν απλά το νέο tagline της θεατρικής παράστασης “Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί“, όπως φαίνεται και πιο πάνω στην επίσημη αφίσα του Wizarding World. Πριν λίγο καιρό είχαν δοθεί για πρώτη φορά στη δημοσιότητα δυο σύντομα βίντεο από τη θεατρική παράσταση (περισσότερα εδώ) που έκανε πρεμιέρα το 2016 στο Λονδίνο και σταδιακά κατακτά τον κόσμο.

 

Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ αυτή την περίοδο γράφει ξανά το σενάριο της 3ης ταινίας των Φανταστικών Ζώων, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε για πρώτη φορά βίντεο από τη θεατρική παράσταση “Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί”

Τι εννοείτε “δεν αναγνωρίζουν στο δρόμο τον Χάρι Πότερ”;

Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί: Θα γίνει τελικά ταινία;

Είδαμε το θεατρικό έργο “Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί” και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας

Γιατί ο Draco Malfoy δεν έχει ξαναδεί τις ταινίες Harry Potter;

Ο Daniel Radcliffe δε σκοπεύει να δει το θεατρικό έργο “Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί”

No Comments

Post a Comment