Αυτό το μυστικό κρύβεται στον μανδύα του Lord Voldermort - The Daily Owl
fade
61274
post-template-default,single,single-post,postid-61274,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτό το μυστικό κρύβεται στον μανδύα του Lord Voldermort

Το Wizarding World αποκάλυψε πρόσφατα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram το μυστικό που κρύβεται στον μανδύα του Lord Voldemort και που μάλλον δεν είχε παρατήσει κανείς ως τώρα. 

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με τον επίσημο αυτό λογαριασμό του μαγικού κόσμου της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, κάθε φορά που ένας πεμπτουσιωτής του Lord Voldemort καταστρέφεται στις δυο τελευταίες ταινίες Harry Potter, ο μανδύας του Σκοτεινού Άρχοντα ξεβάφει. Αυτό συμβολίζει, σύμφωνα με τους σχεδιαστές των κοστουμιών των ταινιών, τη ζωή που σταδιακά φεύγει από μέσα του κι έτσι ο σκούρος μανδύας του μετατρέπεται σιγά σιγά σε ένα ακανόνιστο κυπαρισσί. 

 

 

 

Αυτή η πληροφορία εξηγεί (εν μέρει) και τη δημιουργική παρέμβαση του σκηνοθέτη στην τελευταία ταινία Harry Potter, ώστε ολόκληρο το σώμα του Σκοτεινού Άρχοντα να διαλυθεί, μόλις ηττηθεί από τον Harry – παρότι βέβαια στα βιβλία δεν έγινε το ίδιο και αυτό αποτελεί μέχρι σήμερα μια από τις πιο σοβαρές ανακρίβειες της 8ης ταινίας.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πότε συνάντησε για πρώτη φορά την Nagini ο Voldemortύ

Voldemort εναντίον Grindelwald: Ποιος είναι χειρότερος; 

Οι 5 ικανότητες που πρέπει να έχετε για να γίνετε Χρυσούχοι

Τα δυσκολότερα ξόρκια στο χαριποτερικό σύμπαν

Τα μεγάλα μυστήρια του Τμήματος Μυστηρίου στο Υπουργείο Μαγείας

No Comments

Post a Comment