Μυρίστε τα ζαχαρωτά του Harry Potter σε ένα νέο βιβλίο! - The Daily Owl
fade
41066
post-template-default,single,single-post,postid-41066,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μυρίστε τα ζαχαρωτά του Harry Potter σε ένα νέο βιβλίο!

Κι όμως, τώρα μπορείτε να μυρίσετε τα ζαχαρωτά και τις λιχουδιές που βρίσκονται στα ράφια του Honeyduke’s!

 

 

 

Ένα νέο πρωτότυπο βιβλίο με τίτλο Honeydukes: A Scratch and Sniff Adventure, κυκλοφορεί από τις αρχές Ιουλίου στη Μεγάλη Βρετανία (υπάρχει, φυσικά, διαθέσιμο και στο Amazon).

 

Για πρώτη φορά οι φανς του Harry Potter θα μπορούν να ξύνουν τις σελίδες ενός βιβλίου και να μυρίζουν τις λιχουδιές που γνωρίσαμε μέσα από την ιστορία της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ. 

 

 

 

Σοκολατένιοι βάτραχοι και Μαγικά Φασόλια σε Όλες τις Γεύσεις είναι μερικές από τις μυρωδιές που θα μπορείτε να απολαύσετε στο βιβλίο αυτό. Μακάρι, βέβαια, η έκδοση να συνοδευόταν και από μερικά ζαχαρωτά, ώστε να μπορούμε και να τα δοκιμάσουμε!

 
Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment