Στη νέα σειρά Motherland: Fort Salem οι μάγισσες έχουν το δικό τους στρατό - The Daily Owl
fade
64387
post-template-default,single,single-post,postid-64387,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Στη νέα σειρά Motherland: Fort Salem οι μάγισσες έχουν το δικό τους στρατό

Η νέα σειρά φαντασίας του τηλεοπτικού δικτύου Freeform έχει τίτλο Motherland: Fort Salem και διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου οι μάγισσες αποτελούν το πιο δυνατό χαρτί του αμερικανικού στρατού.

 

 

Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς, οι μάγισσες που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο στο Σάλεμ την περίοδο των διώξεών τους έκαναν μια συμφωνία με την αμερικανική κυβέρνηση ώστε να ενταχθούν στο μισθοφορικό στρατό τους. Η σειρά θα επικεντρώνεται στην Raelle (Taylor Hickson), μια στρατιώτη με προβλήματα πειθαρχίας που έχασε τη μητέρα της την ώρα του καθήκοντος, στην Tally (Jessica Sutton), που αποφάσισε να πολεμήσει παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της μητέρας της και την Abigail (Ashley Nicole Williams), που κατάγεται από μάγισσες που βρίσκονται στα ανώτερα κλιμάκια του στρατού των μαγισσών. 

 

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και την εξωτερική παραγωγή της έχει αναλάβει ο Will Ferrell, μαζί με τον Adam McKay και τον Kevin Messick. Δείτε το trailer της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου: 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Luna Nera: H νέα σειρά του Netflix με θέμα το κυνήγι μαγισσών στην Ιταλία του Μεσαίωνα

Οι νέες σειρές φαντασίας που περιμένουμε να δούμε μέσα στο 2020

Επτά ταινίες με μάγισσες που πρέπει να έχεις δει

Δέκα σειρές όπου πρωταγωνιστούν μάγισσες

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment