Νέα ταινία τρόμου: Monster Party - The Daily Owl
fade
44739
post-template-default,single,single-post,postid-44739,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέα ταινία τρόμου: Monster Party

Η νέα ταινία του Chris von Hoffman με τίτλο Monster Party ήρθε για να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν “χαλαρές βραδιές με φίλους στο σπίτι). 

 

 

 

 

Τρεις επίδοξοι διαρρήκτες προσποιούνται ότι είναι σερβιτόροι σε ένα πάρτι που πραγματοποιείται σε μια βίλα στο Malibu. Ενώ όλα ξεκινούν φυσιολογικά, οι καλεσμένοι σταδιακά εξαγριώνονται και όλοι στρέφονται εναντίον όλων, με αποτέλεσμα οι τρόποι διαφυγής να είναι ιδιαίτερα περιορισμένοι.

 

Στην ταινία, που έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις αρχές Νοεμβρίου, πρωταγωνιστούν οι Julian McMahon (Nip/Tuck), Robin Tynney, Sam Strike (Nightflyers), Erin Moriarty, Lance Reddick και Brandon Michael Hall. 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα ταινίες τρόμου για να δεις στο Netflix

Οκτώ ταινίες τρόμου που δεν ήξερες ότι βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα

Πέντε παλιές ταινίες τρόμου που αποκλείεται να μπορείς να δεις χωρίς παρέα

Δέκα θρίλερ με απρόβλεπτη πλοκή

Οι 10 χαρακτήρες ταινιών τρόμου που μας έχουν στοιχειώσει 

Ταινίες με στοιχειωμένα σπίτια για μεγάλες ανατριχίλες

Απίστευτα τρομακτικές ταινίες χωρίς σταγόνα αίματος

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment