Μοναδικές τούρτες γάμου από το Cap Cap - The Daily Owl
fade
40530
post-template-default,single,single-post,postid-40530,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μοναδικές τούρτες γάμου από το Cap Cap

Ο Cap Cap, o Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, δημιουργεί για εσάς πρωτότυπες τούρτες που συνοδεύουν κάθε όμορφη στιγμή της ζωής σας. Τα Ξωτικά του Cap Cap ετοιμάζουν για εσάς μοναδικές και πρωτότυπες τούρτες γάμου για να δημιουργήσετε την πρώτη γλυκιά ανάμνηση από τη νέα σελίδα της ζωής σας!

 

 

 

Με έμπνευση τη φύση, μια δική σας ιστορία, κάποιο αγαπημένο σας αντικείμενο ή τον κόσμο του φανταστικού, κάθε τούρτα γάμου σχεδιάζεται από τη δημιουργική ομάδα του Cap Cap ώστε να αντανακλά τον ιδιαίτερο τόνο που θέλετε να δώσετε στην ημέρα του γάμου σας. 

 

 

 

 

Σοκολάτα, βανίλια, μπισκότο, πραλίνες και φρέσκα φρούτα κρύβονται μέσα στις πιο ευφάνταστες κατασκευές που χαρίζουν μοναδικό τόνο στη γαμήλια δεξίωσή σας, απογειώνοντας αισθητικά τη διακόσμηση του χώρου. 

 

 

 

 

Κάθε τούρτα γάμου από τα χέρια του Cap Cap και των Ξωτικών του είναι μοναδική, όπως και η ημέρα του γάμου σας. Κλείστε ραντεβού με τη δημιουργική ομάδα του Cap Cap και κάντε τη γαμήλια τούρτα των ονείρων σας, πραγματικότητα. 

 

 

 

Cap Cap, Το Σπίτι του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο: Πανόρμου 26, Αιγάλεω, τηλ: 210 59 04 116

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment