Οι Μοδίστρες: Αυτή θα είναι η νέα σειρά των Μιχάλη Ρέππα & Θανάση Παπαθανασίου - The Daily Owl
fade
80338
post-template-default,single,single-post,postid-80338,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι Μοδίστρες: Αυτή θα είναι η νέα σειρά των Μιχάλη Ρέππα & Θανάση Παπαθανασίου

Όσο οι “Συμπέθεροι από τα Τίρανα“, το θεατρικό έργο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου που διασκευάστηκε για την τηλεόραση, εξακολουθούν να σαρώνουν σε τηλεθέαση, το συγγραφικό δίδυμο δεν παραμένει αδρανές και παρότι η μοίρα των “Συμπέθερων”, δηλαδή η ανανέωση για μια ακόμα σεζόν, είναι άγνωστη, πλέον γνωρίζουμε ποια θα είναι η ολοκαίνουργια σειρά με την οποία θα ασχοληθούν άμεσα.

 

 

Η νέα σειρά έχει τίτλο “Οι Μοδίστρες” και βρίσκεται εδώ και χρόνια στα συρτάρια του συγγραφικού διδύμου. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τρεις αδελφές που κληρονομούν τον οίκο μόδας της μητέρας τους και με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να μπλέξουν στα δίχτυα του υποκόσμου. Για την ώρα δε γνωρίζουμε παραπάνω πληροφορίες για την υπόθεση και το καστ, ενώ το μόνο όνομα που έχει ακουστεί για κάποιο ρόλο στη σειρά είναι αυτό της λατρεμένης μας Κατερίνας Ζαρίφη, η οποία ήδη έχει αναλάβει έναν μικρό ρόλο και στους “Συμπέθερους“. 

 

 

 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η σειρά θα προβληθεί κατά πάσα πιθανότητα στο MEGA, παρότι πολλά κανάλια και ελληνικές πλατφόρμες περιεχομένου θα ήθελαν να φιλοξενήσουν μια σίγουρη επιτυχία όπως οι “Μοδίστρες”. 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Έρχεται το reboot της σειράς “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;”

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment