Πλέον μπορείτε κι εσείς να οδηγήσετε τη μηχανή του Hagrid - The Daily Owl
fade
52234
post-template-default,single,single-post,postid-52234,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πλέον μπορείτε κι εσείς να οδηγήσετε τη μηχανή του Hagrid

Το πάρκο του Harry Potter στο Orlando απέκτησε μια νέα μαγική προσθήκη, η οποία θα είναι διαθέσιμη για το κοινό από τις 13 Ιουνίου. Η μηχανή του Hagrid είναι το νέο roller coaster, το πιο “θεματικό τρενάκι” και η πιο “ολοκληρωμένη εμπειρία” από τις ατραξιόν του χαριποτερικού πάρκου.

 

 

 

Ο πλήρης τίτλος του νέου παιχνιδιού είναι Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure και οι περιπέτειες που υπόσχεται είναι, όπως όλα δείχνουν, αντίστοιχες με το μήκος του. 

 

Η ιπτάμενη μηχανή του Hagrid γίνεται, λοιπόν, roller coaster, με ένα άτομο στη θέση του οδηγού και ένα στη θέση του συνοδηγού, οι οποίοι, περνώντας από το Απαγορευμένο Δάσος και την τάξη της Μαγικής Φροντίδας των Πλασμάτων, θα ζουν μια μαγική περιπέτεια. Νεράιδες της Κορνουάλης, Κένταυροι, ο Φλάφι και άλλα μαγικά πλάσματα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στη βόλτα που είναι εμπνευσμένη από τον Hagrid και τη ζωή του στο Hogwarts. Πέραν αυτών, κι άλλες εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες, όπως έγινε γνωστό από τη σχετική ανακοίνωση του Μαγικού Κόσμου του Harry Potter, ενώ μέχρι στιγμής μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τη νέα μαγική εμπειρία με το παρακάτω βίντεο: 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη έκθεση Χάρι Πότερ έρχεται στη Βαλένθια της Ισπανίας

Τα πιο σημαντικά κτίρια στον κόσμο του Harry Potter

O μαγικός κόσμος του Harry Potter στο θεματικό πάρκο του Orlando

Tα studios του Harry Potter στην Αγγλία

Χαριποτερικοί προορισμοί για να επισκεφτείς έστω μια φορά

H Τράπεζα Gringotts είναι η νέα προσθήκη στα Harry Potter Studios του Λονδίνου

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment