Η "Missandei" πρωταγωνιστεί στη σειρά "Four Weddings and a Funeral" | Δείτε το trailer - The Daily Owl
fade
56453
post-template-default,single,single-post,postid-56453,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η “Missandei” πρωταγωνιστεί στη σειρά “Four Weddings and a Funeral” | Δείτε το trailer

Eίκοσι πέντε χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας του Mike Newell “Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία”, η Mindy Kaling φέρνει στο Hulu από τις 31 Ιουλίου μια σειρά ανθολογίας που βασίζεται στην επιτυχημένη ρομαντική κωμωδία με τον Hugh Grant και την Andie MacDowell.

 

 

 

Η υπόθεση των πρώτων δέκα επεισοδίων θα αφηγείται την ιστορία τεσσάρων Αμερικανών φίλων που συναντιούνται ξανά σε έναν γάμο στο Λονδίνο. Όταν ένα ξαφνικό γεγονός μέσα στην εκκλησία αλλάξει τα δεδομένα της περίστασης, εκείνοι θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από έκτακτες καταστάσεις, που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, χωρισμούς, νέους έρωτες, ακόμα και πολιτικά σκάνδαλα. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Nikesh Patel (Indian Summers), Rebecca Rittenhouse (Into the Dark: The Body), John Reynolds (Search Party), Zoe Boyle (Frontier) και Brandon Mychal Smith (You’re the Worst). Η Andie MAcDowell θα κάνει μια guest εμφάνιση, όπως και οι Tom Mison (Sleepy Hollow) και Ashley Madekwe (Revenge). 

 

Δείτε το πρώτο trailer της σειράς:

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ταινίες με θέμα το γάμο

Ρομαντικές κωμωδίες των 90s που βλέπουμε ξανά και ξανά

Δέκα καλοκαιρινές ρομαντικές κωμωδίες που δεν θα σε απογοητεύσουν

Ρομαντικές ταινίες με βαμπίρ

Πέντε εφηβικές ταινίες των 90s που πρέπει να έχεις δει

Τραγουδιστές που έχουν κάνει καριέρα και στο σινεμά

No Comments

Post a Comment