Δείτε τη νεαρή Minerva McGonagall σε μια κομμένη σκηνή των Fantastic Beasts - The Daily Owl
fade
50789
post-template-default,single,single-post,postid-50789,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δείτε τη νεαρή Minerva McGonagall σε μια κομμένη σκηνή των Fantastic Beasts

Η ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο συνεχίζοντας την (πολύπλοκη) ιστορία του Gellert Grindelwald και συστήνοντας στο κοινό νέους χαρακτήρες από το διευρυμένο σύμπαν της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ.

 

Δέκα σκηνές που κόπηκαν από την ταινία είναι πλέον διαθέσιμες στην ψηφιακή μορφή της ταινίας, ενώ στις 12 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν και σε DVD και Blu-ray. Aνάμεσα στις σκηνές αυτές συγκαταλέγεται και η μυστηριώδης σκηνή του χορού με την Leta Lestrange, που είδαμε στο trailer αλλά ποτέ στο σινεμά, καθώς και μια εξαιρετικά αποκαλυπτική σκηνή με τους Albus Dumbledore και Newt Scamander, που συζητούν για τον λόγο που ο τελευταίος πήγε στη Νέα Υόρκη (περισσότερα εδώ). 

 

 

 

Iδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως η τελευταία κατά σειρά κομμένη σκηνή της ταινίας, με τον Dumbledore και τη νεαρή Minerva McGonagall, καθώς φαίνεται να μας λύνει την απορία για την πραγματική της ηλικία, επιβεβαιώνοντας και τη σχετική θεωρία που κυκλοφόρησε πριν από καιρό (περισσότερα εδώ). Όπως λοιπόν βλέπουμε στη σκηνή, η McGonagall φαίνεται να έχει διαφορά ηλικίας, όπως είχε υπολογιστεί με βάση αυτή τη θεωρία, από τον Dumbledore κι έτσι είναι πράγματι πιθανό να έχει γεννηθεί το 1889, μόλις οκτώ χρόνια μετά τον ίδιο. Στη σκηνή φαίνεται πως o Dumbledore αποφεύγει να απαντήσει στην McGonagall τι ακριβώς ήθελε ο Travers και τον επισκέφτηκε, αφήνοντάς την κάπως έξαλλη (εσωτερικά πάντα). 

 

Όλες οι κομμένες σκηνές της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald βρίσκονται στο παρακάτω βίντεο (δείτε τη σκηνή με την McGonagall στο 6:14):

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η κομμένη σκηνή Dumbledore και Scamander που αποκαλύπτει πολλά για τον Grindelwald

Τελικά πόσων χρονών είναι η Minerva McGonagall;

Δείτε την κομμένη σκηνή της Leta Lestrange

Όλες οι ερωτήσεις που έχουμε μετά το τέλος της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | To μεγάλο μυστήριο της ταινίας

Φανταστικά Ζώα 2: Τα ονόματα των πρωταγωνιστών και η σημασία τους στην υπόθεση της ταινίας

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | Κριτική χωρίς spoilers

Ένα σημαντικό χαριποτερικό σεναριακό κενό υπάρχει στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Όλοι οι λόγοι για τους οποίους ο Grindelwald λέει ψέματα

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment