Από το Mindhunter στο HBO: Το νέο ντοκιμαντέρ που ερευνά τις δολοφονίες παιδιών στην Ατλάντα - The Daily Owl
fade
66458
post-template-default,single,single-post,postid-66458,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Από το Mindhunter στο HBO: Το νέο ντοκιμαντέρ που ερευνά τις δολοφονίες παιδιών στην Ατλάντα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του νέου ντοκιμαντέρ του με τίτλο Atlanta’s Missing and Murdered: The Lost Children. Το ντοκιμαντέρ των πέντε επεισοδίων θα παρουσιάσει το ιστορικό της πολύκροτης υπόθεσης των δολοφονημένων και εξαφανισμένων παιδιών στην Ατλάντα των ΗΠΑ, που συγκλόνισε τη χώρα από το 1979 ως το 1981. 

 

 

 

Η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν το κεντρικό θέμα της 2ης σεζόν της σειράς του Netflix Mindhunter, η οποία την παρουσίασε μέσα από τη σκοπιά των πρωταγωνιστών της, που ήταν πράκτορες του FBI. Στο νέο ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ, ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει ξανά και παρουσιάζεται υλικό από τη δίκη του Wayne Williams, με έμφαση σε διάφορα νέα στοιχεία που προέκυψαν μετά το άνοιγμα ξανά του φακέλου της υπόθεσης. 

 

Τονίζεται ότι μέχρι σήμερα και παρότι ο Williams φυλακίστηκε για δυο από τις 30 ανθρωποκτονίες, δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν εκείνος ήταν ο δράστης όλων των ειδεχθών πράξεων της υπόθεσης, αν παγιδεύτηκε από τις τοπικές αρχές ή αν ήταν ένας εκ των πολλών δραστών που βύθισαν στο πένθος την Georgia πριν από 40 χρόνια. 

 

Δείτε το trailer της σειράς – ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου: 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το Τhe Outsider είναι η καλύτερη πρόσφατη τηλεοπτική διασκευή βιβλίου του Stephen King

Τhe Third Day: H νέα σειρά θρίλερ του Jude Law έρχεται στο ΗΒΟ

Οι νέες σειρές που θα δούμε στο ΗΒΟ το 2020

The Undoing: Trailer για τη νέα μίνι σειρά του ΗΒΟ

No Comments

Post a Comment