Ο Mike του Stranger Things θα παίξει στην κινηματογραφική μεταφορά της "Καρδερίνας" - The Daily Owl
fade
35744
post-template-default,single,single-post,postid-35744,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Mike του Stranger Things θα παίξει στην κινηματογραφική μεταφορά της “Καρδερίνας”

Εξαιρετικά νέα για τον νεαρό Finn Wolfhard, τον οποίο γνωρίσαμε στο ρόλο του Mike στο Stranger Things του Netflix και πέρυσι πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Stephen King, IT. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Finn Wolfhard θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Warner Bros και της Amazon Studios, που βασίζεται στο βιβλίο της Donna Tartt, “Η Καρδερίνα”. 

 

 

H ταινία ακολουθεί τη ζωή του νεαρού Theo, ο οποίος χάνει τη μητέρα του μετά από ένα τραγικό συμβάν και η κηδεμονία του ανατίθεται σε μια πλούσια οικογένεια. Προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στις νέες συνθήκες ζωής του, βρίσκει διέξοδο στην τέχνη και συγκεκριμένα σε έναν πίνακα ζωγραφικής που απεικονίζει μια καρδερίνα. 

 

Στο ρόλο του Theo θα είναι ο Ansel Elgort (The Fault in Our Stars, Baby Driver), ενώ Wolfhard θα υποδυθεί έναν ουκρανικής καταγωγή συμμαθητή του Theo. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν ακόμα οι Sarah Paulson, Jeffrey Wright και Luke Wilson. Η πρεμιέρα της ταινίας, την οποία σκηνοθετεί ο John Crowley (Brooklyn) θα γίνει τον Οκτώβριο του 2019.  

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment