Μια Σειρά από Ατυχή Γεγονότα | Κυκλοφόρησε στα ελληνικά το 6ο βιβλίο της σειράς - The Daily Owl
fade
46633
post-template-default,single,single-post,postid-46633,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μια Σειρά από Ατυχή Γεγονότα | Κυκλοφόρησε στα ελληνικά το 6ο βιβλίο της σειράς

 

Αγαπητέ αναγνώστη,

 

αν έπιασες αυτό το βιβλίο µόλις τώρα στα χέρια σου, δεν είναι πολύ αργά για να το αφήσεις στην άκρη. Όπως και στα προηγούµενα βιβλία της σειράς, το µόνο που θα βρεις στις σελίδες του είναι αθλιότητα, απελπισία και ταλαιπωρία, οπότε έχεις λίγο χρόνο στη διάθεσή σου για να επιλέξεις να διαβάσεις κάτι άλλο.

Σε αυτή την ιστορία η Βάιολετ, ο Κλάους και η Σάνι Μποντλέρ έρχονται αντιµέτωποι µε µια σκοτεινή σκάλα, ένα παραπλανητικό στοιχείο, την τραγική κατάσταση των φίλων τους, τρία µυστηριώδη αρχικά, έναν απατεώνα µε δαιµόνιο σχέδιο, έναν µυστικό διάδροµο και σόδα µε µαϊντανό.

Εγώ έχω ορκιστεί να καταγράψω την ιστορία των ορφανών Μποντλέρ, ώστε το κοινό να µάθει όλα τα τροµερά που τους συνέβησαν, εσύ όµως, αν αποφασίσεις να διαβάσεις κάτι άλλο, το µόνο βέβαιο είναι ότι θα γλιτώσεις από µεγάλο τρόµο και απέραντη θλίψη.

 

Με όλο τον σεβασµό µου,

 

Λέµονι Σνίκετ

 

 

 

 

Το 6ο βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα και σεναριογράφου Daniel Handler, ο οποίος υπογράφει τα έργα του με το ψευδώνυμο Lemony Snicket, κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Το βιβλίο με τίτλο Το Ψεύτικο Ασανσέρ συνεχίζει τη θλιβερή ιστορία των ορφανών Μποντλέρ, η οποία προκαλεί τρόμο στους αναγνώστες που αποτολμούν να το πιάσουν στα χέρια τους και να το ανοίξουν. 

 

 

 

 

 

Λίγα λόγια για τη σειρά βιβλίων

Η σειρά βιβλίων του Daniel Handler εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1999 και από τότε έχει μεταφραστεί σε 41 γλώσσες, έχοντας ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 51 εκατομμύρια αντίτυπα. Συνολικά 13 βιβλία απαρτίζουν τη σειρά του Lemony Snicket, ο οποίος αφηγείται σε αυτά τη θλιβερή ζωή τριών πολύ άτυχων αδελφών, της Βάιολετ, του Κλάους και της Σάνι Μποντλέρ. 

 

 

 

 

Όταν μια φοβερή πυρκαγιά ξεσπάει από το πουθενά στο σπίτι των Μποντλέρ, τα τρία αδέρφια μένουν ορφανά και αναγκάζονται να μετακομίσουν με το νέο τους κηδεμόνα, Κόμη Όλαφ. Καθώς όμως τα παιδιά τραβούν τη δυστυχία σαν μαγνήτες, τίποτα δεν είναι εύκολο στην καθημερινότητά τους, καθώς ο Κόμης, μεταξύ άλλων, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους κλέψει την τεράστια περιουσία που τους άφησαν οι γονείς τους. Μάθετε περισσότερα για το 6o βιβλίο εδώ.

 

 

Τα βιβλία Μια σειρά από Ατυχή Γεγονότα κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

 

Facebook Page: Ελληνικά Γράμματα

Public

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Netflix: O Lemony Snicket αφηγείται “Μια Σειρά από Ατυχή Γεγονότα”

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment