"Μια κινητή γιορτή": Το βιβλίο του Χέμινγουεϊ γίνεται σειρά εποχής - The Daily Owl
fade
58268
post-template-default,single,single-post,postid-58268,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

“Μια κινητή γιορτή”: Το βιβλίο του Χέμινγουεϊ γίνεται σειρά εποχής

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Village Roadshow Entertainment Group ετοιμάζει για τη μικρή οθόνη τη διασκευή του βιβλίου του Έρνεστ Χέμινγουεϊ “Μια κινητή γιορτή” (A Moveable Feast). Η εταιρία συνεργάζεται ήδη με την εγγονή του Μάριελ, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά του έργου. 

 

 

Το βιβλίο εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1964, δηλαδή τρία χρόνια μετά το θάνατο του συγγραφέα και αποτελεί την αυτοβιογραφία του από τα πρώτα χρόνια που εργαζόταν ως δημοσιογράφος στο Παρίσι της δεκαετίας του ’20. Εκεί συνάντησε και διάφορους συμπατριώτες του από το χώρο του πνεύματος, όπως οι John Dos Passos, F. Scott Fitzgerald, Zelda Fitzgerald, James Joyce, Ezra Pound και Gertrude Stein. 

 

H ιδέα της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου ανήκει στην Μάριελ, καθώς αυτό είναι το αγαπημένο της σύγγραμα του παππού της από όταν ήταν μικρή και επισκέφτηκε με τον πατέρα της το Παρίσι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της σειράς εποχής, που θα μας παρουσιάζει την πορεία του συγγραφέα προς την ενηλικίωση μέσα από τις πρώτες του επαγγελματικές και άλλες εμπειρίες. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ηigh Seas: To ισπανικό δράμα εποχής του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις

H Miss Marple επιστρέφει με νέα επεισόδια στην τηλεόραση

4 μίνι σειρές για να απολαύσετε τον Benedict Cumberbatch

10 βρετανικές μίνι σειρές εποχής

10 σειρές εποχής που είναι διαθέσιμες στο Netflix

No Comments

Post a Comment