Η ιστορία του μάγου Merlin γίνεται ταινία από τη Disney - The Daily Owl
fade
35449
post-template-default,single,single-post,postid-35449,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η ιστορία του μάγου Merlin γίνεται ταινία από τη Disney

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety, η Disney ετοιμάζει ταινία με την ιστορία του μάγου Merlin και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ridley Scott για να τη σκηνοθετήσει. Η εταιρία ήδη από το 2015 ήδη ετοιμάζει την live-action διασκευή της κλασικής animated ταινίας του 1963 Sword in the Stone, όπου εμφανίζεται και ο μάγος Merlin, χωρίς όμως να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Σκηνοθέτης, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, θα είναι ο Juan Carlos Fresnadillo, σεναριογράφος θα είναι ο Bryan Cogman (Game of Thrones) και παραγωγός ο Brigham Taylor.

 

 

 

 

Sύμφωνα όμως με τις πληροφορίες του Variety, η ταινία της οποίας το σκηνοθετικό τιμόνι μάλλον θα αναλάβει ο Ridley Scott θα περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από τον νεαρό Merlin και τη σχέση του του με τον βασιλιά Αρθούρο. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που μια ταινία του αρθουριανού κύκλου θα επικεντρώνεται στη ζωή του μάγου και όχι στη ζωή του Αρθούρου. Προς το παρόν οι εκπρόσωποι του Scott και της Disney δεν έχουν σχολιάσει την είδηση. 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment