Το νέο μέλος της οικογένειας Malfoy που θα δούμε στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων - The Daily Owl
fade
75092
post-template-default,single,single-post,postid-75092,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το νέο μέλος της οικογένειας Malfoy που θα δούμε στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων

H Warner Bros. πριν από λίγες ημέρες έδωσε στο The Leaky Cauldron και το Mugglenet αποκλειστικές πληροφορίες για τη νέα ταινία των Φανταστικών Ζώων, την τρίτη κατά σειρά του franchise που εξερευνά το διευρυμένο χαριποτερικό σύμπαν. Οι νέες αυτές πληροφορίες αφορούν σε τρεις νέους χαρακτήρες που θα δούμε στην ταινία, κι ανάμεσά τους συγκαταλέγεται και ένα μέλος της οικογένειας Malfoy, ενώ μέσα από την περιγραφή τους μαθαίνουμε και νέα στοιχεία για τον Albus Dumbledore.

 

 

 

Polaris N.D. Malfoy είναι το όνομα του νέου χαρακτήρα που θα δούμε στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων και που για την ώρα δε γνωρίζουμε με σιγουρά αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, καθώς αναζητήσαμε και εμείς (όπως και οι συνάδελφοι από τα πιο πάνω ενημερωτικά websites) το όνομα Taylor Woolton, που έχει αναλάβει το ρόλο, κι επειδή πρόκειται για πρωτοεμφανιζόμενο/η ηθοποιό, δε βρήκαμε κανένα άλλο στοιχείο.

 

 

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά για τον χαρακτήρα, πρόκειται για μια αινιγματική φιγούρα με μυστηριώδεις προθέσεις, που διαθέτει κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες στον Newt Scamander και την παρέα του – για να τις αποκτήσουν όμως, θα χρειαστεί να πληρώσουν ένα βαρύ τίμημα. Ο νέος αυτός χαρακτήρας από την οικογένεια Malfoy πιστεύει στην ανωτερότητά της και κατά τη διάρκεια των γεγονότων των Φανταστικών Ζώων θα προσπαθήσει, μεταξύ άλλων μέσα από διασυνδέσεις που έχει με τη βασιλική οικογένεια, να ενισχύσει κι άλλο τη θέση των Malfoy στον μαγικό και muggle κόσμο. Ακόμα, μάθαμε για τον χαρακτήρα ότι η ηθική του/ της κινείται σε μια “γκρίζα ζώνη”, πράγμα απολύτως αναμενόμενο, μιας και μιλάμε για τους Malfoy και όχι για την οικογένεια του Μαχάτμα Γκάντι, ενώ ανάμεσα στον/ την Polaris και την Leta Lestrange υπήρχε μια στενή φιλία που τελείωσε εξαιτίας ενός τραγικού γεγονότος (πιθανότατα λόγω του περιστατικού που προκάλεσε η Leta στο Hogwarts και για το οποίο αποβλήθηκε ο Newt).

 

 

 

 

Εκτός από το νέο (παλιό, αλλά νέο, καταλαβαίνετε) μέλος της οικογένειας Malfoy, στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων θα δούμε και δυο καθηγήτριες του μαγικού σχολείου Ilvermorny. Η Lola Daisy είναι η καθηγήτρια Μαγικών Φίλτρων του σχολείου που θα έρθει σε επαφή με τον Newt με πρωτοβουλία της καθηγήτριας Eulalie Hicks, καθώς ο πρωταγωνιστής θα αναζητά πληροφορίες για το δηλητήριο ενός ζώου που θα ανακαλύψει στη Βραζιλία. 

 

 

 

Κι αν αυτό σάς φαίνεται ένα γεγονός μικρότερης σημασίας, μη βιάζεστε, καθώς έχουμε πληροφορίες για την εμπλοκή του Albus Dumbledore (και) σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας. Πριν ο Newt ξεκινήσει το ταξίδι του για το Ilvermorny ο Dumbledore θα του επισημάνει ότι μαζί με τον Flamel είχαν γνωρίσει την Daisy στο Διεθνές Συνέδριο Αλχημιστών του 1897, όπου ο Dumbledore κέρδισε το χρυσό μετάλλιο για τις επιδόσεις του, πράγμα που έκανε έξαλλη τη συνάδελφό του, η οποία θεώρησε ότι ο μετέπειτα διευθυντής του Hogwarts διακρίθηκε εξαπατώντας τους συνέδρους. Τουτέστιν, η Daisy μάλλον έχει νεύρα με τον Dumbledore και, σωστά μαντέψατε, ο Albus ίσως να μη μας λέει όλη την αλήθεια (και) για αυτή την ιστορία.

 

 

Τέλος, η La Gazette Du Sorcier μετέδωσε ότι στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων θα γνωρίσουμε και την καθηγήτρια μαγικοζωολογίας του Ilvermorny, Sally Adiο, μαζί με την οποία ο Newt θα ταξιδέψει στον Αμαζόνιο ώστε να εντοπίσει ένα φανταστικό ζώο (μάλλον αυτό που αναφέραμε πριν και διαθέτει αυτό το φοβερό δηλητήριο). Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως αυτό το δηλητήριο μπορεί να καταστρέψει τον δεσμό αίματος που είδαμε ότι έχουν οι Dumbledore και Grindelwald και γι΄αυτό να το αναζητάει ο Newt

 

 

 

 

Τους ρόλους των Daisy και Adio θα ερμηνεύουν οι πρωτοεμφανιζόμενες ηθοποιοί Esperanza Vilgositto και Kalliyope Floras. Θυμίζουμε ότι η 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων αναμένεται να κάνει πρεμιέρα (αν όλα πάνε καλά) στις 15 Ιουλίου του 2022.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ

Tι είναι ο δεσμός αίματος και πώς μπορεί να καταστραφεί;

Πέντε πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για τον Newt Scamander

Φήμες για επιστροφή της Leta Lestrange στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment