Η "Margaery Tyrell" θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Penny Dreadful: City of Angels - The Daily Owl
fade
50853
post-template-default,single,single-post,postid-50853,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η “Margaery Tyrell” θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Penny Dreadful: City of Angels

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η “Margaery Tyrell”, δηλαδή η ηθοποιός Natalie Dormer αποτελεί τη νέα προσθήκη στο καστ της σειράς Penny Dreadful: City of Angels, που θα προβληθεί στο Showtime.

 

 

 

Η Dormer, την οποία είδαμε πρόσφατα στην τηλεοπτική σειρά Picnic at Hanging Rock, θα ερμηνεύσει την Magda, έναν δαίμονα που μπορεί να αλλάζει μορφή, παίρνοντας την όψη όποιου προσώπου θέλει, πράγμα που την καθιστά “επικίνδυνο εχθρό και πολύτιμη σύμμαχο” των πρωταγωνιστών της σειράς. 

 

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν ακόμα η Jessica Garza (The Purge) μαζί με τον Jonathan Nieves και τον Daniel Zovatto. Το sequel της σειράς, που θα διαδραματίζεται το 1938 στο Los Angeles, θα εξερευνήσει διάφορα μεταφυσικά θέματα, με φόντο τις μεξικανικές και κεντροαμερικανικές παραδόσεις της περιοχής. Από το artwork, μάλιστα, της αφίσας φαίνεται πως σχετίζεται με την Ημέρα των Νεκρών, η οποία είναι το αντίστοιχο μεξικανικό Halloween και γιορτάζεται από τις 31 ως τις 2 Νοεμβρίου κάθε χρόνο. Η νέα σειρά, μεταξύ άλλων, θα επικεντρώνεται σε χαρακτήρες που υπηρετούν τη θεότητα Santa Muerte και σε χαρακτήρες που υπηρετούν τον Σατανά, ενώ, θα θίγει συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα, με πολιτικές, θρησκευτικές, κοινωνικές και εθνοτικές προεκτάσεις. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το καστ και η υπόθεση της νέας σειράς Penny Dreadful: City of Angels

Σειρές τρόμου για να δεις στο Netflix

Έξι σειρές που δεν θέλεις να δεις μόνος σου το βράδυ

Τhe Outsider: H νέα σειρά που βασίζεται στο βιβλίο του Stephen King

Locke & Key: H νέα σειρά τρόμου και φαντασίας του Netflix

Lost Boys: Η καλτ ταινία τρόμου γίνεται τηλεοπτική σειρά

Oι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου του 2019

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment