Μάλλον δεν θα υπάρξει 2η σεζόν Defenders - The Daily Owl
fade
43144
post-template-default,single,single-post,postid-43144,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μάλλον δεν θα υπάρξει 2η σεζόν Defenders

Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για το μέλλον των The Defenders του Netflix, ωστόσο όλα δείχνουν ότι το crossover με τους Jessica Jones, Daredevil, Iron Fist και Luke Cage μάλλον δεν θα προχωρήσει σε 2η σεζόν.

 

 

 

Συγκεκριμένα, η σελίδα του Netflix The Defenders άλλαξε χτες όνομα σε ΝΧ, μια σελίδα με περιεχόμενο για τους φίλους του φανταστικού. Ο επίσημος λογαριασμός των Defenders στο Twitter παραμένει ενεργός μέχρι στιγμής και γι’ αυτό παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις.

 

 

 

Σύμφωνα με την Krysten Ritter, βέβαια, η οποία είχε κάνει παλιότερα δηλώσεις στο Vulture, η σειρά θα ήταν “μια κι έξω”, δηλαδή θα συμπεριλάμβανε μια μόνο σεζόν, χωρίς όμως να έχει αποκλείσει τη συνέχιση της ιστορίας. Σε κάθε περίπτωση, σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας την 3η σεζόν Daredevil κι έτσι η ιστορία των υπερηρώων θα συνεχιστεί με τον ένα ή τον άλλο τηλεοπτικό τρόπο. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό είναι το πρώτο teaser της 3ης σεζόν Daredevil

Όλες οι σειρές της Marvel στο Netflix

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment