Σειρά: Ο επιθεωρητής Maigret επιστρέφει για να λύσει ένα νέο μυστήριο - The Daily Owl
fade
25176
post-template-default,single,single-post,postid-25176,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Σειρά: Ο επιθεωρητής Maigret επιστρέφει για να λύσει ένα νέο μυστήριο

Ο θρυλικός ήρωας των αστυνομικών ιστοριών του συγγραφέα Georges Simenon, επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα ακόμα απολαυστικό επεισόδιο. Αυτή τη φορά ο επιθεωρητής Maigret βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα από τα πλέον μυστηριώδη εγκλήματα, καθώς το θύμα προσπάθησε αρχικά να τον προειδοποιήσει.

 

 

 

 

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον δημοφιλή ηθοποιό Rowan Atkinson (Mr Bean, The Black Adder). Το επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Maigret’s Dead Man», προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 25 Δεκεμβρίου 2016.

Jinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment