Μια νέα γενιά μαγισσών αποκαλύπτεται στο sequel του The Craft - The Daily Owl
fade
71196
post-template-default,single,single-post,postid-71196,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μια νέα γενιά μαγισσών αποκαλύπτεται στο sequel του The Craft

Η Blumhouse έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας The Craft: Legacy, που αποτελεί το sequel της ταινίας φαντασίας του 1996, The Craft. 24 χρόνια μετά την ταινία σε σκηνοθεσία Andrew Fleming, έρχεται στις οθόνες μας το πολυαναμενόμενο sequel σε σκηνοθεσία και σενάριο της Zoe Lister-Jones (Νew Girl) που θα είναι διαθέσιμo σε VOD στις 28 Οκτωβρίου.

 

 

 

Η Hannah (Cailee Spaeny) μετακομίζει μαζί με τη μαμά της (Michelle Monaghan) σε μια νέα πόλη, για να μείνουν μαζί με τον φίλο της δεύτερης (David Duchovny) και τους τρεις γιους του. Εξαιτίας ενός ατυχήματος που θα συμβεί στην Hannah, θα έρθει σε επαφή με τρεις συμμαθήτριές της (Gideon Adlon, Lovie Simone, Zoey Luna) που θα της προσφέρουν τόσο τη φιλία τους, όσο και τις μαγικές τους ικανότητες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Επτά ταινίες με μάγισσες που πρέπει να έχεις δει

Πέντε λιγότερο γνωστές σειρές όπου πρωταγωνιστούν μάγισσες

No Comments

Post a Comment