Οι "Μάγισσες" του Roald Dahl επιστρέφουν στο σινεμά με ένα remake! - The Daily Owl
fade
40475
post-template-default,single,single-post,postid-40475,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι “Μάγισσες” του Roald Dahl επιστρέφουν στο σινεμά με ένα remake!

Το 1983 ο μεγάλος Βρετανός παραμυθάς Roald Dahl εξέδωσε το βιβλίο Οι Μάγισσες, ένα από τα πιο τρομακτικά παιδικά βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Robert Zemeckis (Forrest Gump) βρίσκεται στα τελικά στάδια των διαπραγματεύσεων με τη Warner Bros. ώστε να προχωρήσει στο remake των Μαγισσών!

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Variety, ο Alfonso Cuaron και ο Guillermo del Toro έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να βρίσκονται στο τιμόνι της παραγωγής της ταινίας, με τον Zemeckis να υπογράφει το σενάριο, το οποίο θα βρίσκεται αρκετά κοντά στην υπόθεση του βιβλίου και θα είναι αρκετά σκοτεινό. 

 

 

 

 

Η πρώτη ταινία που βασίστηκε στο βιβλίο The Witches έκανε πρεμιέρα το 1990, σε σκηνοθεσία του Nicolas Roeg. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ο Luke, ένα μικρό αγόρι που βρίσκεται κατά λάθος σε ένα συνέδριο μαγισσών και προσπαθεί να σταματήσει το έργο τους, παρότι τον έχουν μεταμορφώσει σε ποντίκι. Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς οι μάγισσες της ιστορίας αυτής κυκλοφορούν στην καθημερινότητα σαν κανονικές γυναίκες και όποτε δεν τις βλέπει κανείς σκοτώνουν μικρά παιδιά. Όλες φορούν περούκες, καθώς είναι φαλακρές και μπορεί κάποιος να τις αναγνωρίσει αν κοιτάξει προσεκτικά τα πόδια τους, καθώς τα δάχτυλά τους είναι τετράγωνα. Η ταινία έχει διαφορετικό τέλος από το βιβλίο και έτσι, ενώ έλαβε πολύ καλές κριτικές, δεν έκανε εμπορική επιτυχία. Πρωταγωνιστούν οι Anjelica Huston, Mai Zetterling, Rowan Atkinson και Jasen Fisher.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας (2005)

Το βιβλίο “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” γίνεται σειρά στο Netflix

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment