Η Maggie Smith στα γυρίσματα της ταινίας Downton Abbey - The Daily Owl
fade
43298
post-template-default,single,single-post,postid-43298,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Maggie Smith στα γυρίσματα της ταινίας Downton Abbey

H παραγωγή της ταινίας Downton Abbey ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες και, παρά τον φόβο ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό, η Dame Maggie Smith θα εμφανιστεί ξανά στο ρόλο της Dowager Countess, με την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα να κυκλοφορεί ήδη online. 

 

 

 

Σύμφωνα με την ίδια τη Maggie Smith, η επιστροφή της Violet Crawley δεν θα ήταν εφικτή, αν η ταινία πραγματοποιούσε ένα μεγάλο χρονικό άλμα στο μέλλον. Έτσι, η εμφάνισή της και στην ταινία Downton Abbey σημαίνει ότι η υπόθεση θα τοποθετείται χρονολογικά λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα της 6ης σεζόν, άρα λίγο μετά το έτος 1927. 

 

Ο δημιουργός της σειράς Julian Fellowes έχει το σενάριο της ταινίας Downton Abbey, στην οποία θα εμφανιστούν τα περισσότερα μέλη του αρχικού καστ, όπως οι Michelle Dockery, Laura Carmichael, Joanne Froggatt, Hugh Bonnevill και Elizabeth McGovern. Προς το παρόν το μόνο μέλος του αρχικού καστ που δεν θα εμφανιστεί στην ταινία είναι η Lily James, καθώς ο χαρακτήρας της Lady Rose έχει μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη Μεγάλη Βρετανία στις 13 Σεπτεμβρίου και μια εβδομάδα μετά στις ΗΠΑ. 

 

 

Πηγή φωτογραφίας: People

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η πρωταγωνίστρια του Harry Potter που θα εμφανιστεί στην ταινία Downton Abbey

H Violet Crawley έχει δίκιο σε όλα

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment