Όλη η μαγεία του χαριποτερικού κόσμου σε ένα application - The Daily Owl
fade
34326
post-template-default,single,single-post,postid-34326,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Όλη η μαγεία του χαριποτερικού κόσμου σε ένα application

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε Παράφρονες χωρίς ραβδί, αλλά μόνο με τη βοήθεια του κινητού σας τηλεφώνου; Οι δημιουργοί του δημοφιλούς application και παιχνιδιού Pokemon Go, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία το καλοκαίρι του 2016, ετοιμάζουν ένα νέο παιχνίδι augmented reality (επαυξημένη πραγματικότητα), το οποίο θα φέρει τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ στην καθημερινότητά μας. 

 

 

To παιχνίδι Harry Potter: Wizards Unite θα είναι διαθέσιμο μέσα στην επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με το Pottermore, ο χρήστης θα εξερευνά τον εξωτερικό κόσμο παίρνοντας μέρος σε μια σειρά από δραστηριότητες και περιπέτειες που θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανακάλυψη μαγικών πλασμάτων και τη συνάντηση διάσημων μαγικών χαρακτήρων από το σύμπαν της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ. 

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Warner. Bros Interactive Entertainment, η νέα σειρά παιχνιδιών με θέμα τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ θα κυκλοφορήσει με τίτλο Portkey Games. 

 

 

 

 

Πηγή

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment