Λόγω Τιμής | Νέο trailer 20 χρόνια μετά - The Daily Owl
fade
42540
post-template-default,single,single-post,postid-42540,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Λόγω Τιμής | Νέο trailer 20 χρόνια μετά

20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς Λόγω Τιμής της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο MEGA, ο Τσίου, ο Ψηλός, η Ηρώ και η υπόλοιπη παρέα επιστρέφουν στις οθόνες μας. 

 

Η σεναριογράφος σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη και τους Άλκη Κούρκουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρη Αλεξανδρή και Αγγελική Δημητρακοπούλου φέρνουν ξανά στην οθόνη μας την παρέα από την Πάτρα που γνωρίσαμε στις αρχές των φοιτητικών τους χρόνων. 

 

 

Πολλά χρόνια μετά την αποφοίτηση από το λύκειο και τη μετακόμιση στην Αθήνα, οι φίλοι συναντιούνται με αφορμή ένα περιστατικό. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει και έτσι οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν σε ποια φάση της ζωής τους βρίσκονται. 

 

Το trailer που κυκλοφόρησε μάς δείχνει την παρέα εμφανώς αλλαγμένη, αλλά πάντοτε οικεία. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε σε ποιο κανάλι θα προβληθεί η σειρά. 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment