Λόγω Τιμής: Πότε θα προβληθεί η νέα σειρά και σε ποιο κανάλι - The Daily Owl
fade
46000
post-template-default,single,single-post,postid-46000,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Λόγω Τιμής: Πότε θα προβληθεί η νέα σειρά και σε ποιο κανάλι

20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς Λόγω Τιμής της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο MEGA, ο Τσίου, ο Ψηλός, η Ηρώ και η υπόλοιπη παρέα επιστρέφουν στις οθόνες μας. 

 

Η σεναριογράφος σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη και τους Άλκη Κούρκουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρη Αλεξανδρή και Αγγελική Δημητρακοπούλου φέρνουν ξανά στην οθόνη μας την παρέα από την Πάτρα που γνωρίσαμε στις αρχές των φοιτητικών τους χρόνων. 

 

 

 

Πολλά χρόνια μετά την αποφοίτηση από το λύκειο και τη μετακόμιση στην Αθήνα, οι φίλοι συναντιούνται με αφορμή ένα περιστατικό. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει και έτσι οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν σε ποια φάση της ζωής τους βρίσκονται. Το trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό παρουσιάζει την παρέα εμφανώς αλλαγμένη, αλλά πάντοτε οικεία. 

 

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η σειρά θα προβληθεί στον ALPHA, πιθανότατα τον Οκτώβριο του 2019. Μέχρι τότε, δείτε ξανά το νέο trailer:

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλα όσα μας έμαθε το Ντόλτσε Βίτα

Οι αόρατες ηρωίδες της ελληνικής τηλεόρασης

Οι καλύτεροι γυναικείοι κωμικοί ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση

10 τίτλοι αρχής αγαπημένων ελληνικών σειρών

Το Καπέλο της Επιλογής πηγαίνει στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη

Το Καπέλο της Επιλογής πηγαίνει στο Καφέ της Χαράς

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment