Αποκαλύφθηκε τι είπε ο Groot στην ταινία Avengers: Infinity War - The Daily Owl
fade
39354
post-template-default,single,single-post,postid-39354,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε τι είπε ο Groot στην ταινία Avengers: Infinity War

Η ταινία των Disney και Marvel Avengers: Infinity War πραγματοποίησε το μεγαλύτερο εμπορικό άνοιγμα όλων των εποχών, κερδίζοντας 250 εκ. δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την πρεμιέρα της. Όσο λοιπόν η 3η ταινία Avengers σπάει τα ταμεία, οι φανς προσπαθούν να διευκρινίσουν διάφορα σημεία της για τα οποία υπάρχουν αμφιβολίες, καθώς και να μάθουν ποιοι πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν στην 4η και τελευταία ταινία της 3ης φάσης του Marvel Cinematic Universe. Ακολουθούν, μετά την αφίσα, spoilers για όσους δεν έχουν δει την ταινία:

 

 

 

Ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy James Gunn αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο Groot είπε στον Rocket, πριν πεθάνει στο τέλος της ταινίας τη λέξη “Μπαμπά“. Με αυτό καταλαβαίνουμε ότι ο Groot θεωρούσε τον Rocket πατέρα του και ότι αυτή ήταν η μόνη λέξη (πέραν της φράσης I am Groot) που ήθελε να πει πριν πεθάνει. Ναι, μπορείτε να κλάψτε, μη ντραπείτε, κι εμείς πλαντάξαμε. 

 

Η τρίτη ταινία Guardians of the Galaxy αναμένεται να προβληθεί το 2020 και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε ποιοι πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν, εκτός από αυτούς που σίγουρα επέζησαν των γεγονότων του Infinity War. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Avengers: Infinity War: Έτσι θα έμοιαζε η ταινία αν πρωταγωνιστούσαν Έλληνες ηθοποιοί και celebrities

Ποιος είσαι στ’ αλήθεια, Thanos;

Οι χαρακτήρες του Infinity War από τους οποίους θα φάμε κόλλυβα και όσοι μάλλον τη γλίτωσαν. 

Ποια είσαι, Captain Marvel, και τι θέλεις από τη ζωή μας; 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment