Οι Locke and Key συναντούν τον Sandman! - The Daily Owl
fade
65748
post-template-default,single,single-post,postid-65748,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι Locke and Key συναντούν τον Sandman!

Η σειρά comic Locke and Key που ξεκίνησε το 2008 και μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει το δικό της πολυπληθές φαν κλαμπ, έγινε ακόμα πιο δημοφιλής μετά την επιτυχημένη τηλεοπτική διασκευή της στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming Netflix. Μπορεί αυτή η τηλεοπτική διαφορά να άργησε μια δεκαετία και να αντιμετώπισε πολλά εμπόδια στην πορεία της, όμως, όπως έδειξε η πρώτη σεζόν, άξιζε την αναμονή. Οι δημιουργοί της ιδέας Joe Hill και Gabriel Rodríguez δεν πτοήθηκαν, χτίζοντας όλα αυτά τα χρόνια τεύχος με τεύχος και κλειδί με κλειδί τον κόσμο των Locke, δημιουργώντας έναν ελκυστικά σκοτεινό κόσμο την συνέχεια του οποίου ανυπομονούμε να δούμε τόσο στα comics όσο και στη μικρή οθόνη. Όπως φαίνεται, όμως, δε θέλουν μόνο οι fan να “χαθούν” σε αυτό τον σκοτεινό κόσμο αλλά το ίδιο σκοπεύει να κάνει και η DC Comics. Ο εκδοτικός οίκος των Locke and Key IDW ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την DC Comics για τη δημιουργία ενός τεύχους crossover ανάμεσα στoυς Locke and Key και τον Sandman του Neil Gaiman.

 

 

 

 

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι αυτό το “διακοσμικό” τεύχος θα έχει τίτλο Locke and Key: Hell and GoneA Sandman Universe Event και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Οι Joe Hill και Gabriel Rodriguez θα είναι στο τιμόνι δημιουργίας του, κάτι που υπόσχεται μια υπέροχη αισθητική και μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση του Sandman στον κόσμο των σχεδίων τους. 

 

 

Η υπόθεση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά σίγουρα σχετίζεται με κάποιο κλειδί – LOL – ή ίσως με την ικανότητα των Locke να φέρνουν στον κόσμο προσωπικότητες μέσα από το μυαλό τους, κάτι που θολώνει την γραμμή ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα. Ίσως κάποια στιγμή να δούμε αυτή τη συνάντηση και στην ομότιτλη σειρά φαντασίας του Netflix, η οποία θα συνεχιστεί με τη 2η σεζόν της, τα σενάρια της οποίας είναι ήδη έτοιμα.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Locke & Key | Η νέα σειρά τρόμου και φαντασίας του Netflix

Τhe Umbrella Academy: Έρχεται στο Netflix η 2η σεζόν

7 λόγοι για να δεις τη σειρά “Η Ακαδημία της Ομπρέλας”

Ι Αm Not Okay With This: Trailer για τη νέα εφηβική σειρά φαντασίας του Netflix

 

EnchantedFeather

"The game is afoot"

No Comments

Post a Comment