10 λεπτομέρειες που ίσως δε γνωρίζατε για τη σειρά Sex and the City – The Daily Owl
fade
76457
post-template-default,single,single-post,postid-76457,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

10 λεπτομέρειες που ίσως δε γνωρίζατε για τη σειρά Sex and the City

Κατά τη διάρκεια των 6 σεζόν της σειράς, η Carrie Bradshaw διατυπώνει μέσα από το άρθρο της στην εφημερίδα New York Star συνολικά 92 ερωτήσεις.

 

 

 

Πριν αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο η Sarah Jessica Parker, υποψήφιες για το ρόλο της Carrie ήταν τόσο η Carrie-Anne Moss, όσο και η Lisa Edelstein και η Kristin Davis, η οποία απέρριψε την πρόταση για να παίξει την Charlotte.

 

 

 

 

H Kim Cattrall απέρριψε δυο φορές την πρόταση της παραγωγής για να αναλάβει το ρόλο της Samantha, ωστόσο την έπεισε ο σύντροφος του σεναριογράφου Darren Star να δώσει μια ευκαιρία στη σειρά και να εμφανιστεί, έστω, στον πιλότο.

 

 

 

Ο δημιουργός της σειράς Michael Patrick King δήλωσε ότι δεν έβαλε μέσα στην υπόθεση τους συγγενείς των πρωταγωνιστριών, γιατί ήθελε η σειρά να δίνει έμφαση μόνο σε εκείνες. Στον πρώτο γάμο της Charlotte, για παράδειγμα, σχεδόν δε φαίνεται το πρόσωπο του πατέρα της, με τον οποίο περπατούν μέσα στην εκκλησία μέχρι να φτάσουν στο ιερό.

 

 

 

 

Αρχικά οι δημιουργοί της σειράς είχαν γράψει 3 επεισόδια για το ειδύλλιο Steve και Miranda, τελικά όμως είδαν τη χημεία ανάμεσά τους και αποφάσισαν να το συνεχίσουν.

 

 

 

 

 

 

O διάσημος Σουηδός σκηνοθέτης Ingmar Bergman ήταν μεγάλος φαν του Sex and the City και ο αγαπημένος του χαρακτήρας ήταν η Samantha. 

 
 

 

 

Ο πρώτος σκύλος του Aidan (John Corbett) φοβόταν για κάποιο άγνωστο λόγο τον ηθοποιό και έτσι η παραγωγή αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Pete με ένα άλλο σκυλάκι.

 

 

 

 

O ρόλος που υποδύθηκε ο Matthew McConaughey στην 3η σεζόν της σειράς είχε γραφτεί αρχικά για τον Alec Baldwin, ο οποίος τον απέρριψε. Κατόπιν, έγινε κρούση στον George Clooney, ο οποίος όμως δε μπορούσε λόγω του προγράμματός του να συμμετάσχει και, τέλος, το σενάριο στάλθηκε και στον Warren Beatty, ο οποίος ομοίως αρνήθηκε.
 
 
 
 
Ο Michael Patrick King αποκάλυψε ότι ήθελε να βάλει την Carrie σε μια σχέση με έναν “πραγματικά πολύ μεγαλύτερό της άντρα”, διότι διαρκώς άκουγε πως ο “Mr. Big” ήταν ήδη πολύ μεγάλος για εκείνη. Για να πειστεί ο Mikhail Baryshnikov να παίξει τον Aleksandr Petrovsky η παραγωγή, μεταξύ άλλων, τού έστελνε διαρκώς λουλούδια.
 
 
 

 

Η 5η σεζόν αποτελείται μόλις από 8 επεισόδια διότι η Sarah Jessica Parker έμεινε έγκυος. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Sex and the City

And Just Like That …: Το sequel του Sex and the City είναι γεγονός

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment