Η Lena Headey ήθελε έναν “καλύτερο θάνατο” για την Cersei Lannister – The Daily Owl
fade
55874
post-template-default,single,single-post,postid-55874,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Lena Headey ήθελε έναν “καλύτερο θάνατο” για την Cersei Lannister

(Εμείς να δείτε κ. Headey πόσο τον θέλαμε τον “καλύτερο θάνατο” για τον χαρακτήρα που υποδυθήκατε στο Game of Thrones και άφησε την τελευταία του – τηλεοπτική – πνοή στο προτελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν της σειράς, κι άμα δε μας πιστεύετε κάντε κλικ εδώ να δείτε τι είχαμε γράψει για το θέμα αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου.)

 

 

Έναν μήνα λοιπόν μετά την ολοκλήρωση του τηλεοπτικού Τραγουδιού του Πάγου και της Φωτιάς, ακόμα “το φυσάμε και δεν κρυώνει” που όλα έγιναν εσπευσμένα σε έξι επεισόδια και δεν είδαμε την ανάπτυξη χαρακτήρων που θέλαμε, ιδίως για τις περιπτώσεις όσων πρωταγωνιστών δεν επέζησαν της μεγάλης καταστροφής του King’s Landing

 

Σε μια πρόσφατη λοιπόν συνέντευξή της στον Guardian, η Lena Headey, που υποδύθηκε την Cersei Lannister επί οκτώ σεζόν, αποκάλυψε πως το τέλος της ηρωίδας της δεν ήταν αυτό που ήθελε. “Θα πω ότι ήθελα έναν καλύτερο θάνατο. Προφανώς και σκέφτεσαι πώς θα πεθάνεις – και μπορούσες να πεθάνεις με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή τη σειρά. Και κάπως λοιπόν απογοητεύτηκα. Αλλά θεωρώ ότι δε θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν και τους πάντες. Ό,τι κι αν έκαναν, κάποιοι θα διαμαρτυρόταν“, είπε η ηθοποιός και δε μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της, καθώς μεταξύ άλλων την είδαμε ελάχιστα στην 8η σεζόν της σειράς και θα θέλαμε ένα πιο “γεμάτο” αντίο από την ίδια, κι όχι μόνο την περαιτέρω ρομαντικοποίηση της σχέσης της με τον Jaime.

 

 

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, γλιτώσαμε τα χειρότερα, διότι υπήρχαν και οι εξής (κλικ εδώ) ακόμα πιο ηλίθιοι τρόποι για να πεθάνει αυτός ο συγκλονιστικός χαρακτήρας.

 

Διαβάστε ακόμα:

O θάνατος που άξιζε στην Cersei Lannister

10 ακόμα πιο ηλίθιοι τρόποι για να πεθάνει η Cersei Lannister

Tα 10 χειρότερα πράγματα που έχει κάνει η Cersei Lannister 

O George R.R. Martin είχε αποφασίσει εδώ και καιρό ποιος θα γινόταν Βασιλιάς του Westeros

Τι συνέβη τελικά με την προφητεία της Cersei;

Οι 20 καλύτερες στιγμές της τελευταίας σεζόν Game of Thrones

Όλες οι σεζόν του Game of Thrones σε κατάταξη

Τα 5 χειρότερα επεισόδια του Game of Thrones όπως ψηφίστηκαν από τους φανς

No Comments

Post a Comment